| marioxxl11 a întrebat:

As vrea sa stiu care windows e cel mai bun si care ar merge cel mai bine peun laptop... mias instala XP Prfesional... ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| M4RK a răspuns:

Eu zic ca windows xp professional e ma bunwinking

5 răspunsuri:
| thizizme a răspuns:

Aude si el de Windows 7 si se da mare expert, dar macar recomandarea e buna...

In fine, trecem peste.

Pentru XP o sa trebuiasca sa integrezi driverele SATA. Pentru Vista si 7 nu. XP-ul e mult mai bun decat Vista in ceea ce priveste... in ceea ce priveste 99% din el (restul de 1% la care Vista e mai bun fiind inutil oricum). 7 e mai bun decat XP. Pentru 7 ai nevoie de cel putin 1 GB RAM, dar recomandat e 2. Insa va merge si cu 1.
Daca poti pune 7. Daca nu pune pe cineva care stie cum s-o faca sa-ti instaleze XP-ul.

| skydriver a răspuns:

Eu acum am windows 7 si sunt foarte multumit de el! cere mai putine resurse ca vista, si putin mai multe decat XP!
acum depinde si de laptopul pe care vrei sa ruleze, dar eu iti recomand 7!

| ForeignO a răspuns:

Salut :*

Hey si eu am laptop si are programul Windows Vista. Este foarte bun. Bine acum depinde si de preferintele tale...

Dar asa, ca nivel, este foarte bun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu as merge pe XP. Este un sistem foarte stabil. Poti incerca si windows 7, dar mai bine XP! Mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut aproape toate versiunile de windows (inclusiv vista si 7) singurele care m-au multumit am fost 2 versiuni de xp: pro 32 biti si lite