| asdfghgiklgk a întrebat:

As vrea sa stiu daca cineva creeaza un blog pe blogspot.com, poti afla adresa de IP de pe care posteaza? Sau adresa de IP de pe care a fost creeat blogul? Ma rog ideea e daca se poate afla cine e cu adevarat. E vorba de un blog de barfe.
P. S. Va rog nu dati raspunsuri foarte stiintifice, nu prea ma pricep la chestii legate de internet. Multumesc.

3 răspunsuri:
| CelMaiBlogger a răspuns:

Buna.Eu am 2 bloguri.Trebuie sa ai o adresa de mail ca sa iti faci.Cand postezi, orice vizitator iti poate lua adresa de mail, dar ca sa iti afle ip-ul, nu cred ca sta nimeni de asa ceva.Numai hack-erii care nu isi pierd vremea cu nimicuri.Deci poti face un blog cu ce vrei.Mult noroc. Al meu este: http://Tzutzy-History.blogspot.com

| asdfghgiklgk explică:

Persoana respectiva are adresa de email, dar este dedicata blogului, nu cea personala. Eu si multi altii am vrea sa stim cine este deoarece barfeste o gramada de porcarii despre noi, un fel de gossip girl de Romania. Intrebarea nu se referea la un blog al meu.

| asdfghgiklgk explică:

Nu ma refeream la un blog al meu sau pe care as vrea sa il fac! e vorba de un blog deja existent, un fel de gossip girl de Romania! si sincer mi-ar placea sa stiu cine nu are ce face, mie si muli altora. De aceea intrebam, in ideea ca am putea afla cine e!