| ghineanamaria a întrebat:

As vrea sa stiu daca v-ati facut site-ul propiu pe uCOZ si daca platiti ceva? Caci eu mi-am facut si n-as vrea sa platesc!

5 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Pe ucoz poti sa-ti faci site gratuit, fara plata.

| Twitter a răspuns:

Daca vrei sa iti faci site fain invata Programare Web, vei fi surprins/a cat de distractiv si simplu poti sa iti faci un website foarte fain

In legatura cu uCoZ... Nu trebuie sa platesti nimic, gandeste logic cum sa platesti daca cei de la uCoz nu stiu nimic despre tine, pe uCoz e Gratis si de Proasta Calitatewinking

Daca vrei sa iti faci website fain mai bine fal de la 0 singur/a

Invata HTML, CSS, JS, PHP, ASP rolling on the floor sigur faci site fain peste 3-4 ani

| Leandro a răspuns:

Poti sa-ti faci site/blog gratuit pe ucoz, pe care nu se plateste. Daca vrei optiuni mai avansate, printre care si PHP, se plateste ceva modic.

Daca mai vrei sa creezi site-uri, incearca si cu www.ucoz.ro (subdomeniul celor de la ucoz.com), unde iti faci un site cu domeniul gratuit: nume.ucoz.ro!

Mult succes!

| Aurelian0709 a răspuns:

Ucoz este ca un fel de lego, numai sa stii sa le unesti si iti va iesii.
Maria : Ucoz este gratuit, il folosesc de 6 ani, daca vrei alte optiuni ca magazin online sau alte facilitati atunci platesti pentru ele dar nu foarte mult. Daca ar fi sa iti faci un site cum iti zicea Twitter asta ar insemna bani investiti si nu sti daca va merge. asa foloseste ucozuwinking bafta, alte intrebari referitor la ucoz contact

| oriflame_9415 a răspuns:

Site se face gratuit si pe www.webgarden.ro