Nu se vor umple deloc repede cred ca e suficient pentru toata gama de aplicatii.Eu am un Samsung galaxy s2 am merorie de 32de gb si nici odata nu am avut pe el mai mult de 10 20 de gb deci e sufiecent 16
Daca tu pui filme full hd 1080p da dar daca il vrei pentru poze, email, jocuri, muzica este foarte bun!
Bafta!
Eu zic sa te uiti si sa te gandesti de zece ori inainte sa-ti iei acel telefon, poate gasesti unu care sa-ti placa mai mult...
Legat de spatiu, depinde ce pui pe el. Presupun ca vrei sa vezi un film doua... daca le stergi (dupa ce le vizionezi) spatiul n-ar trebui sa fie o problema.
M-am gandit asa: Acum am un LG Optimus One, are memoria interna de 200 MB, dar cardul de memorie este de 8 GB. Aplicatiile mutate pe card cu ce este in telefon, am facut un calcul, sunt cam vreo 400 MB, deci pe Nexus S nu voi depasi un GB, asa zic eu. Poze, 3 GB sunt destule, mai ales ce lle voi micsora, si filme, exista Youtube. Multumesc pentru raspunsuri! Si un prieten de-al meu are Nokia N97 Mini, si cei 8 GB nu ia umplut intr-un an.
PS: prima data am vrut Galaxy S, dar mi-am luat un Optimus One, acum vreau sa-l shimb, vroiam un Samsung Galaxy S 2, apoi un Lg optimus 2x, apoi ziceam ca mai dau inca 2 mill si imi iau un Optimus 3D (cu ecran 3D), dar Nexus S are un design foarte bun si de-asta imi place. Ce imi trebuie mie dual-core-uri cu ecrane de 4.3 inch?
Un telefon cu ecran de 4.3" este ideal pentru. cei ce urmaresc filme/animatii, citesc manga etc 'on the go'. Important e sa se miste bine... gandeste-te si la asta. Un telefon cu specificatii bune o sa-ti suporte multe versiuni de Android de acum in colo.
Eu personal, cred ca Galaxy S2 este super bun.
Uita-te la MAI MULTE review-uri pe net, unele prezinta doar partile bune, altele pe cele rele si restul, pe ambele. Asa, poti compara partile rele de la telefonul x cu partile rele de la telefonul y si ajungi la o concluzie
Da, dar crezi ca Nexus S va suporta Android 4.0 Ice Cream Sandwich? Are CPU Sigle Core la 1 GHz si 512 RAM. Stiu ca Galaxy S2 e cel mai bun telefon, eu zic ca e mai bun chiar si decat iPhone 4S
PS: am vazut la reviewuri pe net la tone de telefonae, dar mie imi plac doar cele cu android, este osu meu preferat