Dacă tot vrei ficţiune nu realitate atunci încearcă New tech sau Abis(Abit). Succes
Sa inventez - inseamna ca il faci tu din nimic... tu vrei sa faci unul din componente nu? pai CPU Intel/amd, MOBO asrock gigabyte MSI ASUS, sursa corsair seasonic(cele mai bune dar scumpe) sirtec OCZ, Placa video cam cele de la placa de baza ca producator, HDD Western Digital, seagate SSD corsair, Samsung, Kingston, Intel cauta pe site-uri de specialitate nu pe TPU
Alienware daca nu ma insel nu produce piese de calculatoare ci asambleaza calculatoare si iar daca nu ma insel este brand Dell. Iara daca tu esti roman ar trebuie sa alegi un nume romanesc.sau poate ca nu.Si ce componente vrei sa produci, pentru ca nu poti face absolut orice.Decinumele cred eu trebuie sa aiba ceva legatura si cu ce fabrici.Braintech daca faci procesoare de ex.Relianware,dar asta cred ca deja exista pe undeva.Firma asta Relian exista in state si este o firma de electricitate.Dar am mai pus ceva sia iesit altceva.Sti linistit ca nu produci tu nimic.Romanii nu se prea pricep se pare la mai nimic.Sintem vai de mama noastra ca avem conducatori care au grija sa nu saltam capu nici de bine nici de rau.
Sigo sau lico stiu ca nu are nici un inteles dar daca este sa ne luam de numele altor producatori ni ele nu au nici un inteles, pur si simplu este un nume