| Andrwi a întrebat:

As vreau niste saitur asemanator cu dropboxul de bagat poze din tel. si sa ramana salvate in acel sait chiar daca le sterg din tel

Răspuns Câştigător
| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut. Daca ai cont Google descarca in telefon Google+ dupa instalere va apare o extensie numita Google fotografii ai spatiu de stocare 16 Gb apoi poti intra in setarile Google Fotografii si poti seta sa se faca bakup doar când folosesti wi fii sau si pe date mobile poti seta sa se faca bakup automat adica dupa ce faci poza si se salveaza in telefon intra automat si in Google fotografii. Si poti alege daca sa se faca automat sau manual, iti acceseaza locatia iti creaza o poveste cu mai mjulte fotografii it alege singur cele mai bune fotografii si le editeaza plus ca poti salva si videoclipuri.
Daca ai nelamuriri revino cu un coment sau mesaj ori un e-mail la adresa mea roibuconstantin@yahoo.com.
Vezi ca pe Google play apar multe applicatii cu numele de Google fotografii insa doar daca descarci Google+ vei primi applicatia buna

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Daca ai android foloseste Drive. e un serviciu de google.

| zitiala a răspuns:

Eu mi-am asociat telefonul cu facebook-ul si mi se salveaza pozele intr-un dosar pe care nu il vede nimeni si chiar daca le-ai sters de pe telefon au ramas in acel dosar happy