| David5362 a întrebat:

Asa- i ca iphone 15 are latimea mai mica decat 14 sau 13 sau doar mi se pare? Vad in poze ca e intr-un fel mai slab decat 14 sau 13... E doar imaginatia mea sau chiar e mai mic in latime 15 decat modelele de 13 si 14? Aveti iphone 15 si cum vi se pare?

2 răspunsuri:
| albaersmuk a răspuns:

Da, iPhone 15 este mai subțire și mai ușor decât modelele anterioare, cum ar fi iPhone 14 și iPhone 13. are un ecran similar ca dimensiune cu iPhone 14, iPhone 15 este puțin mai ușor și mai subțire. Si marginea sa este mai rotunjită.
Eu personal am acum iphone 13 inainte de 15, nu mi se pare o mare diferenta, dar daca alegi sa ai un model mai nou il iei pe 15.
Fratele meu in schimb are iphone 14 si pot sa zic ca merge mai porst decat fostul meu iphone 13, si il si are luat dupa mine. Depinde cat de multa grija ai de el.
13, 14,15 sunt asemanatoare, depinde si de tine ce culori si ce sstructuri vrei; fiind mai nou 15, as merge si eu pe aceasta varianta.

| OnuOnulică a răspuns:

Are lățimea un pic mai mică 15 decât 14 diferența nu e așa mare pe cât crezi. Real vorbind nu merită să dai ubgrade de la 14 la 15 mai bine așteți o ofertă de paște sau crăciun și iei 14 la un preț decent.