| AlexXx90 a întrebat:

Aseara am downloadat un program de pe net si avea virusi in el. este vorba de virusul Worm.Delf.FF. Acest virus mi-a infectat in cateva minute toate executabilele din pc. va rog spuneti-mi cum scap de el. nu mai pot intra in nici o aplicatie si in niciun softwerestraight face

Am dat scan cu AVG 2011 mi-a gasit in 54 de fisiere virusul, da mi-e frica sa sterg ceva ce nu e bine ca mi-a gasit si in fisietul C:/Windows/svchost.com
Va rog spuneti-mi cum scap de el. sau daca pot recupera ceva programe din cate am. chiar si google chrome chiar tot ce este exe. e infectat

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Încearcă în felul următor: descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi. Succes şi numai bine!

| jabiilord a răspuns:

Fisierul svchost.com poti sa il stergi fara probleme deoarece acela este un virus. Adevaratul fisier este in C:\windows\system32 si are denumirea de svchost.EXE nu COM.
Dupa scanarea completa cu avg mai poti sa folosesti si malwarebytes asa pentru ce o mai ramane in urma.
http://www.tutorialepc.ro

Răspuns utilizator avertizat
| AlexXx90 explică:

Antivirusul e foarte bun si AVG 2011. eu am intrebat altceva. eu pot sa sterg cateva fisiere dar mi-e frica sa sterg fisieru din windows

Răspuns utilizator avertizat