anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara la stiri povesteau de o casa cu picioare hidraulice. V-ar place o locuinta care sa poata fi mutata de colo colo? Ati putea locui o vreme la munte, o vreme la mare, azi intr-un oras, miine in alt oras. Cum vi se pare ideea?
http://www.stiriazi.ro/......ol/843061/

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se pare ca olandezii s-au inspirat tot de la ei, mai anii trecuti am vazut un documentar, mi se pare ca pe Discovery Science, cu case pe picioare situate pe canale, se ridicau si coborau in functie de nivelul apei din canal. Cred, totusi, ca mai de folos este o rulota. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nasol.Nu prea vad cum te-ai putea simti "ca acasa" intr-un loc care azi e aici, maine poate fi in alta parte si care nici macar nu arata a casa.Desigur,in lipsa de altceva e o minunatie, dar in caz contrar, nici pe departe. N-as renunta nici in ruptul capului la apartamentul meu(de doua camere si la etajul 4, ce-i drept)in favoarea unei astfel de "locuinte". Nu mai stiu ce sa mai scorneasca ca sa ne complice(atat noua cat si lor) mai mult existenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioandelasal, rulota e buna pe sosele, dar casa aia pe picioare iti permite sa mergi si pe teren accidentat. Ai putea sa escaladezi un muntehee hee
Katya, gindeste-te in alt fel. Ai posibilitatea sa nu te plictisesti niciodata de un loc anume, sau de oamenii de acolo big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BRO, m-am gandit si la asta si nu-mi surade ideeahee hee.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Şi de muncit muncim pe unde apucăm, corect?
Pa, pa.

mariana
| mariana a răspuns:

O asemenea casa ar fi buna in vacanta, dar cred ca altfel ne-ar transforma in niste rromi nomazi care n-ar avea decat un loc de munca zilier si cand vine batranetea, adio pensie.
Ce te faci daca ai probleme cu orientarea, cu memoria, nu vei sti unde te afli si atunci nu cred ca, dulcea casuta "umblatoare", te va cauta.
Ideia este buna pentru zonele inundabile, pentru ca s-ar gasi o solutie ca, sa se ridice casa pentru ca, nivelul apelor sa n-o "cotropeasca".
Cred ca ar implica costuri mari pentru a o face sigura, fara sa aiba o temelie zdravana, care s-o lege de pamant. Eu una n-as paria pe rezistenta unei asemenea case si nici nu mi-ar place sa locuiesc in ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place ideea de "azi aici, maine acolo".
Dar faptul ca ma mut non-stop nu imi permite sa am prieteni, parere mea.
Si ar fi destul de nasol sentimentu ca nu aparti nimanui.
In plus nu ar fi acea siguranta, parerea mea este ca am trai cu o frica in noi deorece nu stim cu cine stam in preajma.
Se mai pune si problema banilor si mancarii, cade din copaci? Sau se dau monstre la fiecare colt de strada si banii sunt frunzele ca si in copilarie?