| Kqzu97 a întrebat:

Aseara unn coleg mi-a aflat parola de la mess si a stat pana la 4 dimineata pe idu` meu, iar azi mi-a schimbaat parola de la id si numai pot intra pe el. Exista vreun program care sa-ti protejeze parola si idu` adica sa nu ti-o poate afla nimeni? Funda+vot

5 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Nu exista un astfel de program.
Pune o parola cu mai multe caractere (>10)
Foloseste un antivirus cu firewall sau daca nu are instaleaza-ti unul separat.
Eventual poti efectua si o scanare cu Spybot Search & Destroy. tongue

| muzicalBoX a răspuns:

Nu dar iti trebuie un antivirus mai bun inainte de ati afla parola colegul tau ti-a dat sa descarci iun fisier. acela eara un virus care ii trimitea lui parola ta de mess.iti zic un tric ca sa nu-ti mai sparga pe viitor parola: La mes ai optiunea de al salva parola si id daca o dezactivezii si iti schimbii parola si nu mai activezii optiunea aia nu are cum satii sparga parola. daca nu ai inteles dai uyn pm :p Fundabig grin?

| capisci a răspuns:

O parola mai buna. Totodata, o scanare cu antivirus actualizat (si Spybot S&D) ca sa nu ai 'paraziti' digitali.

| Nistick a răspuns:

Chiar daca dezactivezi optiunea degeaba cand se logeaza apare la keylogarwinking

aia o sti de la minewinking

poate este victima a unei pagini de scam...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah imi intra pe www.closedpassword.rosia colo is mai multe bari intra pe a 3a iti daprotejare parola dai acolo iti pui o alta parola numa sa ai messu activat dupa aia dai la toti din lista shift ctrl si m deodata si gata nu tio mI POATE GASI NIMENI