| Alecsanndraa a întrebat:

Astazi am descoperit ca nu imi mai merge muzica la pc.Boxele nu sunt arse pentru ca inca imi apare ledul rosu,la casti am incercat si bagate in pc si in boxe si nu se aude nimic, pe mute nu este dat si am verificat si in computer manager si nu apare nimic ca ar fi stricat.Am incercat sa dau si restart si am schimbat si playerul.
De unde imi pot da seama de ce nu imi mai functioneaza sunetul?

4 răspunsuri:
| 26andrei26 a răspuns:

Pai daca esti sigur ca din sound manager sau orice fel de placa audio folosesti nu este pe mut sau dat volumul incet si orice ai baga la pc casti boxe nu iti functioneaza atunci s-a ars placa audio.asta e singura varianta... daca inainte iti functiona.sau daca ai instalat windows-ul acum recent si de atunci nu iti mai merge e posibil sa nu ai instalata placa audio.

| suffarstar a răspuns:

Instaleaza driverii placii de sunet. daca sunt instalati atunci deziunstaleazal si refa-i.Este posibil sa ai probleme si de la codecuri. Daca nu merge cu driverii baga k-lite.e un codec. Uita-te in control panel la sound. poate ai debifat boxele sau canalele audio.

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Mai intai fa-le o inspectie tehnica, sau du-le la cineva care cunoaste, si iti va spune el ce au.

| LikeGreen a răspuns:

Am eu o presupunere asa mi s-a intamplat si mie lasa-mi idiul tau de mess iti spun acolo happy