| Robeert a întrebat:

Astazi am venit de afara si cand am deschis pc linstit cand vreau eu sa deschid ceva nu merge se blocheaza si odata mi-a aparut pe ecran ceva legat de antivirus si scria ceva de genu big grino you stop it? Da sau nu nu am apasat pe nimic, dar tot nu merge sa intru in nimic.Si nu am cd'uirle sa reinst pc ce pot face?

3 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu ai cd-urile? ce sa-ti fac vere. Cd-urile pc-ului trebuie pastrate in stare PERFECTA, ferite de orice pericol. Ti-as recomanda sa reinstalezi windows-ul, pentru ca ai niste virusi extrem de puternici, de care am avut si eu. Dar daca zici ca nu mai ai cd-urile, nu stiu ce sa zic. Poti sa ceri unui baiat sa-ti scoata programele de pe net, desii nu cred ca va merge, pentru ca trebuie cd-urile originale ale pc-ului.
Daca nu, ori le cauti calumea daca le-ai pierdut, ori, daca le-ai aruncat, iti iei alt pc, atceva nu ai ce face...
funda?

| jhonny999 a răspuns:

Reinstaleaza Windows, apoi scrii in google seria placi de baza si driver download si descarci driverele de la producator.

| Oti a răspuns:

Sigur era antivirusul tau? Intereseaza-te la un informatician ceva, putea fi un virus care "se deghiza" in antivirsul tau, si te determina sau iti cerea sa scanezi.In timpul scanarii el iti baga virusi:d