E o prostie. Sunt doar spyware. Probabil nici nu ți l-a trimis profesorul tău ci doar a fost contaminat și ți-a venit de pe adresa lui cum probabil a ajuns și la alții de pe adresa ta. Sunt prostii inofensive dar enervante. Mihaela vorbește ca de obicei mult, prost, despre propria-i persoană și pe lângă subiect. Caracteristică a narcisismului ei patologic.
Sigur, asa si cum imi moare mama daca nu dau mai departe massul si ca o sa am ghinion vreo 1000 de ani de acum.
Mihai Florian, eu am primit avertismentul de la fostul meu profesor de filozofie, care e un om serios, si nu-mi trimite prostii, ci doar a dat si el forward la lista lui de contacti!
Stiind ca "Paza buna trece primejdia rea!"... mai bine ceva in plus decat in minus, nu?!
Doamne ce inapoiati! Aici este vorba despre un virus care se instaleaza uneori in capul n00bilor care nu au de lucru! Chestia cu id-ul cade din prima, e pentru n00bi sa dea accept pentru ca hackeri amatori sa faca flood si mai stiu eu ce pc-ului, in nicun caz sa stearga mai stiu eu ce! A 2-a varianta pare mai plauzibila dar daca se ajunge intr-o situatie de genul,scanati inainte documentul,daca nu poate fi dezinfectat sau sters, sigur poate fi bagat in carantina, deci nimic nou! La munca fratilor lasati prostiile astea!
Un sfat pentru cei care au posibilitatea sa downloadeze programe de pe microsoft.com : luati`va Microsoft internet security essentials. este un antivirus si antispyware foarte bun ca sa preveniti din timp probleme de genul.