| dudu_3763 a întrebat:

Ati auzit de extraterestrul gasit in Mexic? Credeti?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu iti raspund la ntrebare angry

11 răspunsuri:
| Bishop a răspuns:

thinking nu am auzit. Spune tot ca sa stiu si eu si sa-mi dau parerea happy

| faranume a răspuns:

Da am auzit... cel prins in cursa de soareci?confused

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred.cum nu cred in asa zisii oameni de stiinta care pretind ca stiu totul, dar nu pot explica de ce apa in conditii de temperatura diferite se comporta invers decat celelalte substante.au mai facut ei schelet din mai multe parti ale unor animale de la o groapa de oase, le-ai invechit intr-o groapa de var su au spus ca e veriga lipsa intre animal si om. jigodii care indobitocesc creere tinere dispuse sa creada orice le spun altii fiindca e prea obositor sa gandeasca singuri. e mai usor sa primeasca imagini decat sa citeasca si sa se convinga de adevar. e ciudat pentru mine ca cineva ce conduce o nava extraterestra sa se prinda intr-o capcana.de soareci.cred ca era un soarece extraterestru, sau o maimuta dea lor trimisa experimental incoace sa vada cum ne comportam.si au vazut.

| 1968 a răspuns:

Cred ca ca nu e minciuna, un adevar spus direct face mai mult rau!

| JustMeFlory a răspuns:

Am vazut si eu "specimenul "acela...Sincera sa fiu nu stiu ce sa mai cred! In ziua de azi orice mi se pare posibil! Plus ca de ce as crede ca numai noi am traim in tot universul? De ce sa nu existe si extraterestrii?happy

| aragon18 a răspuns:

Nu, nu credwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzith...Am vazuth...Nu cred nimic...
Adica... daca era adevarath .nu aratau lumii intregi, nuh?
xoxo
by zui

| DeeDee_1261 a răspuns:

Nu, nu am auzith... Dar oricum nu cred...oh go on.Pana nu-l vad eu cu ochii mei nu credlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@The_End dc nu vrei sa raspunzi laughing?
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am auzit si este adevarat si in 2012 au spus ce profesionisti in asa ceva ca vom avea pe pamant primul extracterestru