Nu cred.cum nu cred in asa zisii oameni de stiinta care pretind ca stiu totul, dar nu pot explica de ce apa in conditii de temperatura diferite se comporta invers decat celelalte substante.au mai facut ei schelet din mai multe parti ale unor animale de la o groapa de oase, le-ai invechit intr-o groapa de var su au spus ca e veriga lipsa intre animal si om. jigodii care indobitocesc creere tinere dispuse sa creada orice le spun altii fiindca e prea obositor sa gandeasca singuri. e mai usor sa primeasca imagini decat sa citeasca si sa se convinga de adevar. e ciudat pentru mine ca cineva ce conduce o nava extraterestra sa se prinda intr-o capcana.de soareci.cred ca era un soarece extraterestru, sau o maimuta dea lor trimisa experimental incoace sa vada cum ne comportam.si au vazut.
Am vazut si eu "specimenul "acela...Sincera sa fiu nu stiu ce sa mai cred! In ziua de azi orice mi se pare posibil! Plus ca de ce as crede ca numai noi am traim in tot universul? De ce sa nu existe si extraterestrii?
Nu, nu am auzith... Dar oricum nu cred....Pana nu-l vad eu cu ochii mei nu cred
PrEtTyAnGeL întreabă: