PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Ati patit si voi?! Azi de 3 ori, dorind sa postez, mi-a disparut textul, cu tot cu pagina, si mi-a aparut "Internal server error!".

Que se passa?!

22 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat, ceva cu un cod de eroare de 500 daca imi aduc bine aminte si internal server error! Mi s-a intamplat de mai multe ori dar mereu am dat reload(refresh) curent page si nu mai mi-a aparut aceea eroare.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da şi nu numai de 3 ori. E enervant pentru că ai scris degeaba. Acum dau copy la răspuns înainte să dau trimitere. E ceva problemă. Să sperăm că se rezolvă. Baftă!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și acum este această problemă de server!
Pa, pa.

| Artemisia a răspuns:

Si mie mi-a aparut asa, eu m-am speriat ca e din cauza pcului meu, dar vad ca si tu ai patit-o, deci acum pot sa stau linistita.

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Problema ține de serverul pe care este găzduit site-ul.
Probabil că l-au mutat pe un altul mai slab, sau a crescut foarte mult numărul vizitatorilor iar acesta nu mai face față.

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

E problema de la site

| Adredemesconf a răspuns:

Bună!
Să ştii că şi eu am aceeaşi problemă. Enervant este că îmi apare foarte des!

O zi frumoasă!

| ancutsa410 a răspuns:

Da...ma scoate din sarite...si dau restart pana ma doare mana angry
nu stiu ce are

| Lora a răspuns:

Da si eu am patit si m-a bagat pe facebook fara ca eu sa vreau iar cand dadeam sa intru din nou pe pagina TPU tot facebook-ul se deschidea.Nu stiu de ce

| Ana_6509 a răspuns:

Nu ştiu ce se întâmplă cu site-ul dar ştiu că nu eşti singurul care a trecut prin asta.Chiar şi acum, încercând să îţi răspund la întrebare, mi-a dat eroare de câteva ori. O defecţiune a site-ului care sperăm cu toţii că se va rezolva în cel mai scurt timp.

| wolfer18 a răspuns:

Am patit-o.nu stiu de ce

| deNisu a răspuns:

Si mie mi se intampla sia cum! Am postat o intrebare care ma intereseaza destul de urgent si acum ca am 7 raspunsuri nu imi merge!

| MidnightSun a răspuns:

Si eu am patit...nu stiu care-i faza cu astastraight face

| hinaty♫ a răspuns:

Si eu:-s

| LoveAngel223 a răspuns:

Si mie imi apare de aproape o luna asa

| Riot a răspuns:

SE mai intampla si pe la case mai mari, crezi ca numai site-urile realizate de neprofesionsiti au probleme?
Chestia asta cu HTTP Status codes* imi da si mie batai de cap cu site-urile mele.
"404 Document Not Found" 860 Hits 2, 6 % trafic pierdut lunar si "206 Partial Content" un sfert din erori.
La TPU vad ca problema este mult mai complicata, Serverul pe care este gazduit TPU nu cred ca a fost conceput sa suporte un forum atat de complex cu un trafic atat de mare.
Cand va apare aceasta eroare, scrieti din nou pagina principala www.tpu.ro

| Abcdefg123 a răspuns:

Deaa straight face. Mie imi apare " 500 internal server error " :]].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauze interne. Se umbla la server... Se chinuie 'echipa' sa faca curatenie. Au luat-o rau in barba si acum se dau din colt in colt sa distruga orice urma. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine apare alt mesaj :
500 - internal error, server in moarte clinica. Nu te mai chinui ca te obosesti de pomana. Faceti cheta sa cumparati sicriu si sa platiti groparii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se lucreaza la site.
http://patriahotilor.blogspot.com/......-faci.html

| HeartBeat_5869 a răspuns:

Daa!straight face
Si eu am patit la fel. M-am chinuit sa postez o intrebare si degeabaoh go on
Nu stiu ce se intampla. Isi revine el!:*

| andr33a_5009 a răspuns:

Am patit si eu dar nu stiu ce se intampla