Si mie mi s-a intamplat, ceva cu un cod de eroare de 500 daca imi aduc bine aminte si internal server error! Mi s-a intamplat de mai multe ori dar mereu am dat reload(refresh) curent page si nu mai mi-a aparut aceea eroare.
Da şi nu numai de 3 ori. E enervant pentru că ai scris degeaba. Acum dau copy la răspuns înainte să dau trimitere. E ceva problemă. Să sperăm că se rezolvă. Baftă!
Si mie mi-a aparut asa, eu m-am speriat ca e din cauza pcului meu, dar vad ca si tu ai patit-o, deci acum pot sa stau linistita.
Problema ține de serverul pe care este găzduit site-ul.
Probabil că l-au mutat pe un altul mai slab, sau a crescut foarte mult numărul vizitatorilor iar acesta nu mai face față.
Bună!
Să ştii că şi eu am aceeaşi problemă. Enervant este că îmi apare foarte des!
O zi frumoasă!
Da...ma scoate din sarite...si dau restart pana ma doare mana
nu stiu ce are
Da si eu am patit si m-a bagat pe facebook fara ca eu sa vreau iar cand dadeam sa intru din nou pe pagina TPU tot facebook-ul se deschidea.Nu stiu de ce
Nu ştiu ce se întâmplă cu site-ul dar ştiu că nu eşti singurul care a trecut prin asta.Chiar şi acum, încercând să îţi răspund la întrebare, mi-a dat eroare de câteva ori. O defecţiune a site-ului care sperăm cu toţii că se va rezolva în cel mai scurt timp.
Si mie mi se intampla sia cum! Am postat o intrebare care ma intereseaza destul de urgent si acum ca am 7 raspunsuri nu imi merge!
SE mai intampla si pe la case mai mari, crezi ca numai site-urile realizate de neprofesionsiti au probleme?
Chestia asta cu HTTP Status codes* imi da si mie batai de cap cu site-urile mele.
"404 Document Not Found" 860 Hits 2, 6 % trafic pierdut lunar si "206 Partial Content" un sfert din erori.
La TPU vad ca problema este mult mai complicata, Serverul pe care este gazduit TPU nu cred ca a fost conceput sa suporte un forum atat de complex cu un trafic atat de mare.
Cand va apare aceasta eroare, scrieti din nou pagina principala www.tpu.ro
Daa!
Si eu am patit la fel. M-am chinuit sa postez o intrebare si degeaba
Nu stiu ce se intampla. Isi revine el!:*