anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci când mă joc pe laptop, aparatul se încălzește destul de tare, iar în timpul acesta jocul se mișcă foarte greu la fiecare 10 minute. Trebuie să-l țin mereu conectat la ventilator, sau problema e de altă natură?

Răspuns Câştigător
| MotoBlitz a răspuns:

Nu suportă jocul. Este normal ca un laptop să nu poată să ruleze jocuri noi sau greu de încărcat. Încearcă să micșorezi rezoluția jocului și dacă tot nu merge, cumpără un PC pentru că în cazul în care se va demoda o piesă, o vei putea înlocui cu una nouă

| Andrei0003 a răspuns (pentru MotoBlitz):

,,Este normal ca un laptop să nu poată să ruleze jocuri noi sau greu de încărcăt''
De unde ai scos asta? Nu, nu e normal.
,, Cumpără un PC''
Păi laptopul ce e? Consolă? OZN?

| MotoBlitz a răspuns (pentru Andrei0003):

Păi băi pustiule, cumpărați tu un laptop HP cu procesor i3, placă de bază Intel pentium 200 și spune-mi dacă merge gta 5 pe el? Laptopul este făcut pentru office nu ai auzit în aia 5 ani din viața ta de office? Dacă vrea laptop pentru jocuri poate sa își cumpere Asus tuf gaming, HP gaming etc. Eu înțeleg că tu ai retard mintal, dar încearcă să lași ifosele astea de băiat deștept ca nu păcălești pe nimeni?

Hai lasă zăhărelu' că nu are nicio legătură răspunsul ăsta cu ce ai zis prima dată. Ai zis clar că problema e că e laptop ( deși nu are nicio treabă). Nu ai zis nimic de brand sau de configurație. Ifose? Că ce? Chiar așa ofensat te simți când greșești?

| MotoBlitz a răspuns (pentru Andrei0003):

Ești un idiot! Omul a spus că i se încălzește destul de tare aparatul și că jocul se mișcă foarte greu, de aici am dedus că laptopul este unul slab, dacă tu ești analfabet și înțelegi altceva poți să mi-o belești.

Nu știu ce ai dedus tu, dar la final ai zis că problema e că e laptop în loc de,, e slab" sau mai știi tu ce. Grijă cu exprimarea și cu apucăturile de neanderthal că nu suntem în junglă.

| anonim_4396 explică (pentru MotoBlitz):

Problema e că, cu cât este mai performant, cu atât este mai scump, așa că nu mi-l permitsad

7 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Îți trebuie un PC mai performant