Intra in Start > Run > msconfig, dai apoi în tabul cu boot.ini,selectezi mai jos (sub operating systems) ce windows doreşti după care apeşi Set as Default.
Sau:1. Right-Click on My Computer and select properties
- (In Vista you can select View System Information from the Computer window.)
2. From the System Properties window select the Advanced tab
3. Push the Settings button under Startup and Recovery
4. Select the default OS from the Default operating system dropdown box.
5. Click OK twice. Bafta!
Formanteaza partia respectiva din setarile la windows altfel nu ai cum sa scapi de aceasta problema
Tu ti-ai parolat pc-ul in doua moduri! Panou de control-->Conturi utilizator-->Modificarea contului si stergi de acolo unul dintre acele moduri si gata. Dar ai grija ce stergi! Te gandesti foarte care mod vrei sa-l stergi.
Iti iei revo unistaler (intrii pe google si dai pe prima) dupa ce ai scris si dezistalezi Windows:X Succes
Sa faci sa nu iti mai apara nu ai cum si nici sa iti intre direct nu ai cum daca nu pui alt windows...Reformateaza caculatorul>>
Pai e un pic cam greu dar sper sa intelegi: dai pe windowsul care vrei sa ramana-intri-dai la start-dupa aceea la control panel-dupa accea dai la User Accounts -apesi pe windowsul pe care nu-l mai vrei si pe acolo trebuie sa iti arate : deleting account sau ceva de genul. dar uitete bine! succes
In C:/ ai un fisier (boot.ini). E ascuns si trebuie sa bifezi "show hidden files" si sa debifezi "hide system files" la "FOLDER OPTIONS".
Intri in boot.ini si iti apare ceva de genul asta:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
Vei vedea la tine 2 windowsuri acolo...stergi pe cel ce nu-ti trebuie. Adica daca tu alegeai pe primul cand deschideai calculatorul, il stergi atunci pe al 2-lea din lista. AI GRIJA CE STERGI, CA DACA GRESESTI, ADIO WINDOWS.
Va trebui sa formatezi windowsul alta cale nu exista eu am avut aceeasi problema doar ca eu am avut 6 windowsuri succes si sper ca te-am ajutat.
Control Panel\System\Advanced
Startup and Recovery
Settings
Edit (se deschide un editor text : boot.ini)
stergi linia care nu te intereseaza; salvezi.