| Guess_Alex_1997 a întrebat:

Atunci cand vreau sa descarc un hack sau ceva imi apare o chestie su castiga un iphone 5 si alte dastea.....cum scap de ele?

Răspuns Câştigător
| bulbulica a răspuns:

Http://surveybypass.com/ scapi de survayuri, sper ca linkul sa fie de ajutor ( se poate intampla ca la unele survayuri sa nu poti scapa, din cauza codului sursa foarte greu de "fentat", daca te crezi un bun programator web instaleaza firebug si editeaza-le codul astfel incat sa nu mai ai parte de acele survayuri

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu ai cum!

| vangaelis a răspuns:

Instalezi plugin pe browserul tau adblock

| VyrusEleven a răspuns (pentru vangaelis):

L-am incercat. Nu functioneaza si ingreuneaza browser-ul.

| BlueViP a răspuns:

Nu poti scpa de ele doar daca dai x la pagina.

| VyrusEleven a răspuns:

Din pacate nu poti scapa de ele. Acele casute sunt add-uri care se adauga singure in codul din sursa paginii. Singurul lucru pe care il poti face este sa le ignori. Adevarul ca sunt enervante, si pe mine ma dispera. Exista cica programe tip add-removal, dar nu am vazut unul care sa functioneze, asa ca cel mai bine este sa nu te complici, si sa te consolezi cu ideea ca toata lumea are parte de ele. Oricum pe de alta parte sunt folositoare ca datorita lor majoritatea continutului de pe net ramane gratis. Sper ca raspunsul meu sa te ajute. Bafta.

| xXxStefaNNNxXx a răspuns:

Alea se numesc surveyuri, iar noi fiindc in Romania mai suntem discriminati ca sa zic asa inca odata, prin faptul ca nu le putem rezolva fara a plati..Americanii de exemplu le rezolva pe gratis..nu ai cum sa scapi de ele, ai nevoie de un nou link.

| JonyCraete78 a răspuns:

Nu ai cum. eventual pe Linux. dar de recomandat sa le ignori. sau renunta la genul asta de hak. krac. etc etc.Sunt spam=uri Malware. etc. etc. Uita Bafta Multa.