| vLd a întrebat:

Auziti am o problema. de vreo 2 saptamana in coace ma tot suna un *a*a* si ma insulta si ma injura cu nr ascuns nu stiti cum pot afla acel numar?big grin ---Respect---winking am revenit si eu dupa cateva luni de absenta tongue

3 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

Suna la retea si pune-ti nr sub urmarire dupa care poti face o plangere la politie pentru calomnie.Succes!

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Ori este cineva care te cunoaste si l-ai jignit vreodata ca ai vrut sau fara rea vointa ori este cineva care nu are ce face.Atunci cand te suna inchide`i sau la unele telefoane din setari poti da RESPINS automat la nr ascunse sau unele nu.La sediile Orange/Vodafone si toate celelate nu poti afla.Am intrebat eu si au spus ca se poate doar la politie. Poti merge acolo dai cartela iti spune nr si daca vrei poti face si reclamatie.
Totul depinde de tine.happy
SucceshappyPa, pa

| DannyNuIntelegeTPU a răspuns:

Pai si mie mi s-a intamplat sa ma sune cu numar ascuns, nu stiu exact dar am auzit ca ai putea sa rezolvi asta la sediul firmei (Vodafone, Orange, cosmote etc)...

Eu i'am raspuns de cateva ori si i'am zis:"Abonatul Vodafone nu poate fi contactatlaughing"si facand asa, luandu'l la misto in orice fel, vad ca nu mai suna... poate nu o sa mai sune nici de acum in colo nimeni asa, ca sunt glume de prost gust.

Bafta!