Eu in locul tau n-as schimba telefonul cu ea! Il pastrezi pe al tau Nokia-urile sunt cele mai bune telefoane. Vorba lui Piciuk "Gandeste-te ca e Samsung cu touchscreen si automat consuma bateria imediat". Pastreaza-l mai bine pe al tau.
Depinde si ce-ti place tie.samsung galaxy e destul de bunicel.eu una prefer Nokia, pentru ca e mai practic, imi place ca are multe aplicatii, si oricum in alt telefon nu am incredere, cele mai bune sunt Nokia, la baterie si mai ales calitatea pozelor.alegerea e a ta, dar gandeste-te ca Samsung e cu touchscreen, automat consuma imediat bateria.
Samsung galaxy s ( sgs ) este al doilea telefon cel mai bun de pe piata. Am avut ocazia sa ma joc pe amandoua telefoane. Sgs bate Nokia de cand a implementat platforma android. Jocuri, poze, filme(filmeaza HD cu 720p). Multitaskingu` e f. bun... oricum, cei care au raspuns PRO Nokia se pare ca nu au avut ocazia sa se joace pe sgs...momentan sunt si eu owneru` unu Nokia, care ruleaza pe platforma symbian si stiu cu ce se mananca. Pe langa asta, daca nu-ti cere nici o suma de bani la schimb, e PERFECT. ACCEPTA. Sa nu prind pe cineva sa zice ca ce zic eu aici sunt doar NISTE ABERATII. Spre deosebire de cei care sunt pro Nokia, eu stiu ce vorbesc
Cum vrei tu! Un Samsung galaxy s este foarte bun(eu am galaxy)
iti este foarte usor sa umblii pe el si nu toate dureaza foarte putin
Al meu merge cam 5 zile daca il folosesc toata ziua! este un schimb destul de eficient!+ ca poate te va ajuta cu notele!
Da ar trebui pentru ca samsungul are mai multe aplicati decit Nokia multa memorie si apesi pe ecran(sa nu vorbim ca este un telefon TOUCH) eu am Samsung s5230 dar de as avea ocazia de al schimba pe telefon Samsung galaxy s as zice cu siguranta DA(mai ales ca este aproape nou)
Lavinia_Cristina_ întreabă: