| DenisIonut01 a întrebat:

Aveti careva net de la Digi acasa? Ma refer la wifi 1000mb, sunt curios daca va funcționează bine, daca nu are picaje sau poate lag in jocuri

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Teoretic, viteza este (limitata la maxim) 1000Mb/s.
Practic, pe retelele de internet tot timpul sunt trasee mai aglomerate sau cu probleme tehnice, ceea ce cauzeaza intreruperi de semnal (pana ce se schimba traseul lor). Asemenea intreruperi - de obicei - au durata scurta, aproape insesizabila de om, dar care pot cauza mici lag-uri. Majoritatea nu se observa, datorat tehnicilor de prelucrare (cache-uri) folosite.

7 răspunsuri:
| DenisIonut01 explică:

Ce aveti de împărțit?

| DenisIonut01 explică:

Va mulțumesc tuturor, din pacate am doar o funda!

| RxTx a răspuns:

Are firewall fara de multe tari comuniste nu poți să iri accesezi nici macar adresa de e-mail daca o ai pe un server dintr-o tara comunistă.

Asa aici intre americani merge bine cu conditia sa te xonectezi fata de router tot prin fibra optica altfel wireless -ul merge extraordinar de prost si la mine la apartament nici pe Youtube nu pot intra din toate camerele

Nu trece semnalul prin pereti

Asa ca ori bagi UTP SFTP
FTP. Sau fibra optica intre router si placa ta de rețea

Poti sa iei direct cablul din router de fibra sa il bagi intr-un server calculator laptop de al tau si o sa meargă bine daca clonezi mac-ul router-ului cel de exterior prin care face el legatura cu server-ul de la rds

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, merită. happy
(deocamdată)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am dar merge bine. nu stiu in jocuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am. Merge f bine.

| Calinm22 a răspuns:

Eu am wifi de la Digi de 1000+tot un router de la Digi de la wifi 6, merge perfect și în jocuri și pe YouTube sau google se încarcă instant, recomand, dar eu zic să aștepți black Friday că poate baga reducerea aia anuală ca și anul trecut în care plătești un an întreg cu 50% mai puțin, eu am prins reducerea și plătesc 17 lei in fiecare lună