| laptopbun a întrebat:

Aveti incredere sa comandati online produse IT&C (pc, laptop, componente diverse, camera foto/video etc)?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Bineinteles, dar depinde de produs, depinde daca respecta returnarea in 10 zile si care ar fi costurile si, cel mai important, de prestigiul vanzatorului. Daca imi comand in Bucuresti si chiar in tara de obicei platesc cand ajunge coletul, dar nu prea a fost cazul.
M-as feri de problemele cu vama daca e cazul, dar din SUA oricum ar fi scump transportul.
Am comandat din Germania si nu a fost nici o problema, doar ca pe acel site au tarife mai mari pentru Romania si asta nu mi-a placut. Dar e politica lor, n-ai ce face. La ce aspect te referi de fapt? La plata online, la transport, la tepe sau produse deteriorate, sau de pe un site gen okazii, e-bay?
Camera daca as cumpara-o online as lua-o de la un magazin cunoscut de afara. In Romania m-as asigura intai sa fie sigilata sau sa arate impecabil. Daca as lua 2nd m-as orienta dupa rating-ul utilizatorului.

11 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Chiar am comandat mai multe acum un an si inca nu am probleme cu ele. Au ajuns a doua zi, cu curier, in ambalaje originale, sigilate.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca nu iti faci griji din cauza concurentei si ai un segment dedicat, problema e cum aduci informatia clientilor, cum te faci cunoscut, la inceput prioritatea e sa fii usor de gasit. Eu as incepe cu publicitate pe google, daca e prea scump pe facebook si hi5 merge si promovare, plus pe site-uri romanesti cu trafic (mai ales cele de specialitate ), pe forumuri cel putin e gratuita. Daca pastrezi calitatea serviciilor cred ca poti sa faci afaceri si pe okazii avand rating bun.

lolita
| lolita a răspuns:

Da, am cumparat un telefon care in magazine era destul de scump si nu am avut probleme.

| laptopbun explică:

Ma refer la increderea pe care o aveti in comertul online si de ce va temeti cel mai mult. Imi voi deschide un magazin online pe o anumita nisa unde nu sunt competitori dar este cerere si vreau sa vad cum rezolv eventualele probleme. Va multumesc mult de raspunsuri si astept raspunsuri noi. Thanks!

| covexrobu a răspuns:

Da. Am cumparat telefoane, memorii RAM, Carduri de memorie, Stick-uri, Statie CB. De obicei sunt foarte bine impachetate si nu sufera pagube pe timpul transportului. Din pacate la noi chiar daca are eticheta de fragil pe ea un colet "zboara" la fel ca si celelalte colete prin dube. Nu sunt prea grijulii cu aceste colete. Dar chiar si asa nu au nimic.

| covexrobu a răspuns:

Pai eu nu prea ma tem pentru ca ma uit de la ce firma cumpar. Sau daca imi iau ceva de pe okazii atunci ma uit la ratingul celui care vinde. SI sunt atent la cum sunt ambalate produsele. Daca nu imi place cum sunt ambalate ii cer curierului sa le deschid inainte de a achita.

| dienuk a răspuns:

Nu prea. e riscant.hee hee

| adrytzuu a răspuns:

Da, pc-ul care il folosesc acum e cumparat online!

| cip a răspuns:

Da, eu mi-am comandat si laptop si aparat foto de pe www.emag.ro. Laptopul il am de un an si merge brici nici o problema cu el, iar aparatul il am de 3 luni si merge super.Sunt foarte multumit de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am increderewinking.
Prefer sa iau din magazin. Sa studiez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am increderewinking.
Prefer sa iau din magazin. Sa studiez produsu, sa il testez.