| Λndrei a întrebat:

Aveti vreo idee cum as putea sa sterg versiunea windows care apare in coltul drept jos pe desktop?
Am incercat si varianta cu registry si culmea cand am intrat pentru prima oara avea valoarea "0". Idea ar fi sa fie 0 ca sa nu mai apara dar totusi apare si este 0...ciudat si in acelasi timp enervant. Vreo idee?

6 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Mai bine ai face o poza, ca nu-mi dau seama despre ce anume vorbesti.

| JustCosmin a răspuns (pentru Λndrei):

Ti-a expirat versiunea instalata de Windows 8. Mai bine astepti pana apare Windows 8 oficial si abia pe urma il instalezi. Iti recomand sa treci pe Windows 7 pana cand se va lansa Windows 8.

| Λndrei explică (pentru JustCosmin):

Cum sa-mi expire daca imi spune ca versiunea este activata?

| JustCosmin a răspuns (pentru Λndrei):

Nu am idee cat tine o licenta trial la aceste versiuni Build de la Windows. Dar atata vreme cat iti apare mesajul acela,e posibil sa-ti fi expirat. Iti apare asa de cand ai pus Windows-ul? Daca da,e posibil ca inca sa fie activa si ca mesjaul va ramane acolo pana va expira.
Totusi,mai degraba faci cum ti-am spus, sa treci la Windows 7, pentru ca acum n-ai nicio certitudine ca esti in siguranta cat folosesti o versiune care e in lucru a Windows-ului.

| Λndrei explică (pentru JustCosmin):

Da ai dreptate, in plus dupa ce am dezactivat Metro UI m-am ales cu un alt mesaj enervant,(Microsoft Confidential), tot acolo unde este asta.De parca nu ar fi fost de ajuns...
Asta seara mie cam lene sa reisntalez tot sistemul dar curand o sa reinstalez o versiune buna de Windows 7.