Nu ma mai bag, poate vine nea luchass si-ti da argumente solide pentru Avira. Eu unul ma "descurc" cu tot ce ofera Microsoft(evident, fara sa platesc ). Nu ma intrebati daca folosesc numai Internet Explorer. Macar e versiunea 8.
Totusi, bggd, ai pus aceasta intrebare de mai multe ori. Pana n-auzi 100 de opinii, din care 3-4 care par mai inteligente, nu te convingi ca cel mai bun antivirus esti tu si ca tu trebuie sa decizi pana la urma ce instalezi. Vezi prin testare, ia-le pe toate la rand, vezi care te multumeste mai bine pe tine, evident conteaza sa-ti ofere toate acelasi lucru: protectie.
Parerea mea este ca avira este mai bun ca microsoft...parerea mea. tu faci ce vrei.sau ai putea sa instalezi avast. e super antivirusul.
Bn ma Anonimule, daca asa zici tu? Si eu am incredere in MSN dar vroiam si eu parerile altora, care avira su MSN?
Eu folosesc Microsoft Security Essentials de cand a fost lansat. Pana acum n-am avut nicio problema. Ti-l recomand.
Deci sa ca spun care-i treaba aia de unde mi=am luat pc-ul acu 3 luni mi-au recomandat microsoft security esential primele 2 saptamanai mi=am instalat kas ca cica e cel mai bun pe dracu ca virusi intrau cu nici o probleme am [us si avast avasta facea laba ca si kas si avg la fel pana cand mi-am amintit sa imi pun microsoft s. e vai doamne merge perfect de 2 luni si ceva fara pic de probleme si nu imi da 10000000000000000 de advertismente lucreaza singur fara alte cacaturi de adevrtismente
alynatheone întreabă: