| IceCreamDoll a întrebat:

Azi a fost o verisoara la mine, si dupa ce a plecat, am observat ca mi-au disparut niste fisiere de pe desktop. Nici in recycle bin nu mai sunt. Cum le pot gasi? Va rog alte solutii in afara de Pandora Recovery. Nu mai stiu exact ce erau, adica ori poze, ori documente. Va rog, putin ajutor, cred ca imi trebuiau si la scoala.

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Alta solutie -> System Restore. Fa o restaurare sistem la o data inainte de a sterge fisierele. Start->Run->System Restore ->urmeaza pasii.

| Piersii a răspuns:

Poate ti le-a mutat in alta parte... deschide orice folder si da-i click sus, la search si scrii numele unei fotografii. succes!

| MariaOfficial a răspuns:

1. Pandora Recovery (în momentul scrierii articolului e la versiunea 2.0.1). Îşi aduce aminte cineva de Pandora, care a primit în dar o cutie, în care erau concentrate toate bolile, molimile şi problemele omenirii? Şi când a deschis-o, s-au început relele pe pământ. În cinstea ei se cheamă şi acest program. Din câte am înţeles, se foloseşte uşor.

2. PC Inspector File Recovery din câte am înţeles, îndeplineşte aceleaşi funcţii, doar că poate fi un pic mai complicat. El recunoaşte şi partiţiile şterse, dacă sunt Fat. Recuperează fişierele exact, cu informaţia originală despre data modificării lor.

3. Data Recovery 2.3.1 – este un program simplu, fără ţăţăle, cum se zice, cu o singură funcţie, pe care se străduie să o facă cât mai bine. Avantajele lui sunt că-i rapid, simplu şi nu necesită instalare.

4. Art Plus Digital Photo Recovery – recuperează fotografiile de pe cardurile de memorie formatate sau corupte. Recuperează fişierele JPEG, TIFF şi RAW. Citeşte de pe cardurile corupte pe care nici Windows nu le recunoaşte. Îmi amintesc de un prieten care avea probleme cu un card formatat, dar atunci nu găsisem această programă.

Şansele că veţi recupera fişierele pierdute sunt cu atât mai mari cu cât mai puţin a operat computerul cu hard-disk-ul (copiere de fişiere, instalare de programe, etc.) şi cu cât mai multă memorie liberă este.

Să-mi spuneţi dacă v-a ajutat informaţia.

| andreeyutza01 a răspuns:

Clik dreapta properties sau ceva de genu desktop costomize desktop bifezi ce tia disparut dupa care dai ok ok