| Annitu a întrebat:

Azi am găsit în C: Microsoft visual C++ 2005, Microsoft visual C++ 2007, Microsoft visual C++ 2008 (ăsta e de 2 oribig grin). Ştie cineva ce e cu ele? ce sunt? pe care pot să-l şterg?

Răspuns Câştigător
| DarKJoKeR a răspuns:

Pai, eu unul folosesc programe C++ pentru probleme cu algoritmi si programare, etcthinking Deci presupun ca la asta folosescbig grin. Daca esti la informatica iti folosesc, daca nu, nu cred ca ai ce face cu elelaughing

7 răspunsuri:
| Cronki a răspuns:

Visual C++, produs de Microsoft, este un limbaj textual ce folosește un program de construit interfețe grafice.
Utilitate:crearea de aplicații pentru Windows. Visual C++ include de asemenea o colecție mare și elaborată de unelte de dezvoltare software (software development tools) toate folosite printr-o interfață cu ferestre.
Daca le stergi, te rugam sa ne anunti, ce aplicatii nu'ti functioneaza tongue. Spor la treaba! oh go on

| Deniisze a răspuns:

Sunt niste programe care se folosesc in programarea C++, cam ceva ce fac eu la informatica. Daca nu iti folosesc, sterge-le.
Daca nu, trimite-mi-le si mie ca mie chiar imi trebuie! Ramane la alegerea ta.
Bafta!

| sonnykid a răspuns:

Sunt limbaje de programare, si nu este adevarat, daca nu iti folosesc le poti sterge nu iti ingreuneaza calc.

| Daniel_Enache_1981 a răspuns:

Pfffff si mie mi-a aparut o gramada de c++ 2008 si nu stiu ce sa fac cu ele
am o multime ...deci pot sa le sterg iar daca le sterg imi afeacteaza ceva?

| Annitu explică (pentru Daniel_Enache_1981):

Nu îţi afectează nimic.

| LupulDeFoc a răspuns:

Unde in C ca il caut de mult?

| ZeNiX a răspuns:

Sa nu le stergi pe nici unu... daca stergi iti mere pc greu si in reluarewinking