| untu a întrebat:

Azi am primit un mesaj de avertizare pentru internauti sau posesorii conturilor de facebook:,,Unii hackerii au gasit ceva nou! Ei iau poza de profil si numele unui utilizator de facebook pentru a crea un nou cont de facebook,apoi ei isi cer prietenilor nostri cererea de prietenie pentru a adauga in lista lor! Iar prietenii tai accepta crezand ca esti tu! Din acel moment se poate spune si ce vor posta sub numele dumneavoastra,a unui utilizator de facebook! Va rugam sa nu acceptati o a doua cerere de prietenie de la mine,am doar un singur cont de facebook! Copiati acest lucru pe peretele vostru pentru a avertiza pe altii in necunostiinta de cauza!" Intrebarea e daca exista un program de depistat intrusii,spionii sau hackeri(sa descopere numele, adresa si localitatea de unde provine spionajul) si cum sa-l distrugem? Ce treebuie facut pentru a proteja calculatorul si pentru a pastra indentitatea si intimitatea utilizatorului? Va multumesc frumos si dau funda pentru cel mai bun si cel mai inteligent raspuns! Va rugam seriozitate!

Răspuns Câştigător
| justanotheruseroftpu a răspuns:

Si ca sa iti raspund la intrebare: Pentru ati proteja identitatea, nu accepta cererile persoanelor care nu le cunosti, nu lasa nimic setat pe public(everyone), nu da prea multe informatii despre tine... pe pariu ca pot afla ceva informatii despre tine?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul lucru pe care il poti face este sa trimiti un mail catre facebook daca vezi ca exista un duplicat al contului tau. Din pacate nu exista nici un program pentru depistat respectivii indivizi. Staff-ul de la Facebook are IP-urile de pe care posteaza acestia dar politica lor, ca a mai tuturor site-urilor de altfel, este de a nu face datele private, publice decat in cazuri extreme sau daca ai un ordin judecatoresc.

Metoda aceasta este veche, se numeste "cyberbully". Si mai e o metoda ce iti fura parola: Iau poza a 3 sau mai multi prieteni de-ai tai, iti dau add tie si prietenilor tai, dupa un timp, dupa ce au multi prieteni in comun cu tine, intra pe pagina de login a facebookului apasa pe forgot password scrie userul tau si specifica, ca nu au access la mail(al tau), iar facebooku le cere un mail nou si sa aleaga 3 prieteni de-ai tai, desigur vor alege cele 3 facebookuri false care vor primii fiecare un cod, dupa aceea intra pe fiecare cont ia codu il scrie pe pagina de forgot password si iti schimba parola...

Va rog sa-mi scuzati inpolitetea, acu am vazut ce varsta aveti