| デイダラくん a întrebat:

Azi in autobuz mi-a DISPARUT TELEFONUL.
Am sunat. o pe mama ca am ajuns, era unu care se uita ciudat la telu meu, dar nu i.am dat atentie.in roice caz ma tineam la brat cu o rpeietena, am buzunar cu fermuar, l.am bagat acolo, prietena mea martor, am inchis fermuaru chair in dreptu fermuarului m.am tinut cu ea de mana.cand am ajuns, am pus mana acolo. unde-i telefonul? nu. i telefonul. apoi am suant, de 2 ori a raspuins cineva, dar degeaba.nu a zis nimic. l.am injurat.se auzeau fosnituri pe fundal, telefonul meu era pe silentios, nu are functie de auto raspuns.nu stiu unde ar putea fi.acum e inchis. dar intrebarea mea este:
pot localiza telefonul daca acela mi. a raspuns?
ar fi cazu sa sun la politie?

6 răspunsuri:
| ProjectJackpot a răspuns:

Du-te la politie, e tot ce poti face sad

| robben a răspuns:

Dai un mesaj si spune-i ca vin cu politia la tine sau ceva de genu asa am facut si eu si a merswinking

| LuisEdward a răspuns:

Cu c_ _ _ ele te ti in brate in pat.

| sKilL a răspuns:

Pai laughing nu poti localiza telefonul daca nu i-ai pus un astfel de sistem de localizare de dinainte tongue
poti suna la politie dar nu cred ca va face prea mare lucru. doar daca te vei duce la sectia de politie iar ei iti vor da niste imagini cu mai multi infractori din care sa-l recunonsti pe cel care-l suspectezi. ei il vor audia la sectie thinking mare lucru nu cred ca va pati.

Stefan
| Stefan a răspuns:

E foarte greu sa-ti recuperezi telefonul. Politia nici nu te baga in seama, au alte treburi mai importante. Trebuie sa te consolezi in urma acestei situatii si alta data sa fii mai atenta unde iti pui telefonul.

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Nu cred ca ai putea face ceva, insa oricum de cel care l-a luat nu prea ai cum sa dai, deoarece cu siguranta a scos cartela ta si a pus-o pe a lui...