| EdwardEddy a întrebat:

Azi mi-am cumparat o camera web A4tech pk-920h.Problema este ca dupa ce o instalez imi apare in continu o eroare pe desktop de genul Stopped working.Si nu functioneaza deloc.Am incercat sa o reinstalez dar degeaba...Ce pot face? Funda+vot

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Ok. daca nu te deranjeaza scrie id si pass. poti scrie in mesaj privat sau aici.

11 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Camera nu e compatibila cu windows 8 si 8.1.
are vreun cd cu drivere?

| EdwardEddy explică (pentru gelu1970):

Da are.de pe cd am instalat-o. si am win 7.

| gelu1970 a răspuns (pentru EdwardEddy):

Primul lucru ce l-as face as schimba camera la magazinul de unde ai fost sa o cumperi.
de asemenea ai optiunea sa incerci sa o instalezi intr-un pc cu windows 7 al unui prieten sa vezi daca da aceeasi eroare. e primul lucru ce l-as face.

Dar de ce mm nu o merge ca e noua. teoretic ar trebui sa mearga...

Teoretic da. de aceea, incerca in alt pc cu acelasi sistem operativ ca al tau. in caz ca da eroarea, e camera care in teorie e noua dar e defecta. sunt cazuri.
in caz contrar e o eroare de la pc-ul tau

Am incercat pe laptop si merge fara probleme, si laptopul e mai prost decat pc meu?

Ok. vezi care sunt cerintele minime pentru o functionare optima. si vezi daca pc le indeplineste si daca nu, instaleaza teamviewer si incerc sa vad ce are.

Am team wi

Dar se vede ff urat.pe cutie scrie ca are 16 mpx si filmeaza full hd, iar la rezolutia de la filmare are max 480... , cum adica?

Imediat

Cred ca e din configuratie

Ok. daca nu te deranjeaza scrie id si pass. poti scrie in mesaj privat sau aici.