| yoangelforever a întrebat:

Azi stateam pe mess.si dintr-o data mi se inchide messu. de 2 ori s-a intamplat. netu era in priza.acum 3 saptamana m-am certat cu o fata si i-am zis: poate ca voi 4 intrati pe id meuraised eyebrowsla care fata aia: eu nu intru, laura intra. si mi-am schimbat parola de multe ori, dar mi-o afla, chestia e ca am parole foarte lungi. HELP PLEASE! ce pot face? exista programe care protejeaza parola?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy
Mai mult ca sigur ai un keylogger instalat pe calculator si orice parola ti-ai pune ele o vor afla in secunda in care o schimbi.
Cel mai usor ar fi sa mergi pe un alt calculator sa iti schimbi parola si de acolo sa te loghezi sa vezi ca nu o sa iti mai iasa de pe mess happy

7 răspunsuri:
| szergiu a răspuns:

In acest caz singuru lucru care il poti face e sa iti pui parola virtuala de exemplu

♥ sau ☺ sau $¬ astea le poti face tinand ALT din staga apasat si apasant numerele din dreapta :* cate 4 de obicei sau 3.

| คเค๓เк a răspuns:

Cum adica iti afla parola? laughing
e imposibil adica nah sa nu pui si u orce parola sa fie una lunga si complicata.
De ex. parola mea e formata din 2 covinte lungi si nimeni nu a aflat`o si am parola asta la myspace, hi5, facebook, mess etc.
Nu exista programe care sa protejeze parola pentru. ca nu e nevoie de asemenea programe!

| FeFy` a răspuns:

Da-mi id tau. stiu cum fac elewinking te rezolv eu big grinbig grin

pe privat ast id

| Nu conteaza a răspuns:

Nu o mai spune, pune o parola la care nu s-ar gandi nimeni de ex totiptunu sau parola in care sa ai si space ca se poate thinking

| iuliaoprea a răspuns:

Parola mea este formata din ultimele 6 cifre din CNP si primele doua litere din numele si prenumele meu. De exemplu daca te cheama Ioana Dochiu pui (cele 6 cifre) 452654IODO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba-ti intrebarile secrete. eu aveaM parola f grea dar intrebarile secrete erau "ce faci? bine" si "unde mergi? acasa"!

| yoangelforever explică:

Dar nu am zis parola la nimeni.nici chiar asalaughing