Http://www.bitdefender.com/VIRUS-1000659-en--Trojan-Ransom-IcePol.html
trebuie sa downloadezi utilitara asta si sa intri in "Safe Mode with Command Prompt" ca sa poti rula utilitara ca sa-l stearga. nu, nu iti strica nimic doar ca este o porcarie de virus enervanta si trebuie sters.
Am folosit in timp ce calculatorul mergea normal)nu in safe. Oare am sters virusul? Am dat si un scan cu windows deffender si totul e ok.
Deci ai rezolvat? De ce spun unii oare ca nu are ce sa strice? Hai sa lasam toti caii acolo. Mai, cum sunt unii.Sa stii ca in ciuda a toate acel virus politia romana,chiar daca il stergi,raman urme. Duap stergere, nu mai poti deschide programele decat in "play white". Nu o sa apara nimic open sa poti deschide. Eu am fost patit si stiu. Am sters partitia 'C" la reinstalarea windows-ului. Fa cum zic baietii, dar daca nu merge, sterge partitia. Da doamne sa fi scapat deja de el.dar asta odata instalat, face mult rau.
Baga antivirus si scaneaza. Merge calculatorul, nu are enimic, dar acel virus iti sterge din programe, posibil sa fure date.De exempplu afla emailul si parola de la facebook,ti-l sparge, si apoi revii aici si mai pui o intrebare cum ca ti-a fost sparta parola. In fine, un virus poate face multe, pana ati bloca calculatorul. Deci un anti malware, antivirus in general.
As da scan la PC dacă ar merge Avastul... Apas ca prostu si nu se deschide
anonim_4396 întreabă: