Potential are, multi au, dar sound nu are, masterul si inregistrarea sunt facute mai degraba home record, instrumentalele sunt de pe net, se aude tag-ul producatorilor de beaturi.
Are flow dar pentru cineva cunoscator cum ma declar eu (nu mare cunoscator dar suficient de experimentat) are dictie dar nu sta mereu pe ritm, multe cuvinte sunt date cu rapiditate dar nu se intelege ce spune, un rapper bun si cu experienta chiar daca o da repede el spune fiecare cuvant intreg nu mananca din cuvinte ca sa aiba aer sau spatiu suficient pe ritm, deci nu respecta masurile pe beat...
Dar bine asta necesita multi ani de practica.
Daca o sa se tina de treaba in cativa ani cine stie.
Ce nu iti apare decat tie pe canal dar nu si la ceilalti se datoreaza faptul ca ai facut acel video/clip sa fie PRIVAT trebuie sa te duci pe setari la clipuri si sa bifezi din PRIVAT in PUBLIC
Sti ce e pacat?
Ai voce si te pricepi sa canti, habar nu ai sa folosesti Youtube si nici numele nu e prea bine ales.
1. Videoclipurile respective sunt pe privat sau nelistate, de-aia nu le vezi pe pagina principala.
2. Cand intri logat pe canal ai un buton in dreapta sus de setari, acolo ai optiuni de personalizare a canalului in care poti adauga acele file.
Potential are, multi au, dar sound nu are, masterul si inregistrarea sunt facute mai degraba home record, instrumentalele sunt de pe net, se aude tag-ul producatorilor de beaturi.
Are flow dar pentru cineva cunoscator cum ma declar eu (nu mare cunoscator dar suficient de experimentat) are dictie dar nu sta mereu pe ritm, multe cuvinte sunt date cu rapiditate dar nu se intelege ce spune, un rapper bun si cu experienta chiar daca o da repede el spune fiecare cuvant intreg nu mananca din cuvinte ca sa aiba aer sau spatiu suficient pe ritm, deci nu respecta masurile pe beat...
Dar bine asta necesita multi ani de practica.
Daca o sa se tina de treaba in cativa ani cine stie.
Vezi ca ai o sageata in stanga si in dreapta. Da click pe ea. Nu incap 8 videclipuri pe un rand, ci doar 6 se pare. La atii incap 5. Nu stiu, nu incarc pe Youtube dar cel mai probabil poti sa setezi undeva cate videoclipuri sa apara pe rand.
Cat despre imagine, dai pe "Personalizeaza canalul" si apoi "Adauga o imagine a canalului".