Nu e o intrebare, baiatul ne face o demonstratie de istetime! Si trebuie sa ii dau dreptate, cu acest soft uiti de lungile proceduri de instalare a sistemului de operare plus drivere, programe etc. In plus imaginea partitiei (cu extensia tib) are o comprimare a datelor destul de buna, de exemplu un windows 7 cu toate driverele si ceva softuri de baza are sub 4gb(merge pe un dvd), are o interfata prietenoasa inclusiv pe cd-ul bootabil. Nu faceti o imagine a sistemului de operare si incercati sa o puneti pe un alt pc, sansele sa nu mearga sunt foarte mari.
Da ma rog eu cand eram administrator de retea faceam back-up cu utilitarul de la windows sau norton ghost insa acasa nu mi s-a parut niciodata util sa fac un back-up la windows (faceam doar la drivere si nimic mai mult si in caz de ceva stergeam toata partitia C si reinstalam windows-ul) mai ales ca eu mai alternez windows-urile: cand xp, cand 7, cand 8
Tocmai mi-am reinstalat windowsul deci mersi ca mi-ai amintit sa fac un backup dupa ce termin de instalat driverele si programele
Nu astept un raspuns.
Multi se plang aici pe TPU ca au tot felul de erori si atunci daca nu stim o rezolvare le recomandam sa reinstaleze sistemul de operare.Folosind acest soft de backup in cel mult 15 minute au totul ca nou.
Nu e o intrebare, baiatul ne face o demonstratie de istetime! Si trebuie sa ii dau dreptate, cu acest soft uiti de lungile proceduri de instalare a sistemului de operare plus drivere, programe etc. In plus imaginea partitiei (cu extensia tib) are o comprimare a datelor destul de buna, de exemplu un windows 7 cu toate driverele si ceva softuri de baza are sub 4gb(merge pe un dvd), are o interfata prietenoasa inclusiv pe cd-ul bootabil. Nu faceti o imagine a sistemului de operare si incercati sa o puneti pe un alt pc, sansele sa nu mearga sunt foarte mari.