| angelcore a întrebat:

Bai deci am facut o tampenie colosala, nu stiu cum. Am sters sau habar nu am ce am facut si nu mai pot sa umblu in bara aproape de loc, chestia e ca am windows 10 si cand dau in stanga pe search sau pe chestia aia de windows unde poti sa il inchizi, dau click si nimic nu se intampla, la fel si in stanga cand dau click pe sunet sau ce mai e acolo. Bun, apoi dau sa persoalizez stiti voi click dreapta pe ecran nimic imi zice ca nu am driverul necesar apoi cad dau tot click dreapta pe ecran la display settings imi spune ca acest program nu are un program asociat. Si acum ajung la ce voiam eu initial, ce drivre imi trebuie ca sa il fac sa mearga ca lumea, as aprecia daca mi ati da cu link de download si toate alea.

Răspuns Câştigător
| AleXzpm a răspuns:

Buna AngelCore,
Poti sa ne dai, te rog un printScrren?
Ne-ar ajuta, imi este greu sa imi dau seama de ce se intampla.
Multumesc.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trimi un printscream

| alexandru0sorin a răspuns:

Man e f posibil as fii luat un virus caz in care n-ai cei face.

| angelcore explică (pentru alexandru0sorin):

Asta e super de cacao, merci oricum

| AleXzpm a răspuns:

CIneva a avut o problema similara si asta l-a ajutat, te rog sa imi spui daca a mers.
- Press Windows Key + R
- Type services.msc and hit enter
- Search for tiledatamodelsvc, right-click and click Stop.
- Now you may delete the TileDataLayer folder entirely

| AleXzpm a răspuns:

Da-mi un mail cu datele pentru tv, se pare ca nu mai primesc mesaje pe TPU. zabava.alexandru@gmail.com

| angelcore explică (pentru AleXzpm):

Gata

| AleXzpm a răspuns (pentru angelcore):

Da-mi parola doar, aici

| Ana9999 a răspuns:

Si eu am o problema cu bara, probabil ca o sa apara vreun update care va rezolva asta. Am vazut ca Windows 10 se pricepe cel mai bine la instalarea driverelor necesare, prin urmare, chiar si daca nu le-ai instala tu manual, el s-ar descurca la chestii elementare si fara ele. In orice caz, asa cum ziceau si ceilalti, e nevoie de un printscreen si de modelul pc-ului sau laptop-ului pentru a putea primi un link exact.