| ihaterain a întrebat:

Bai ma tot sacaie unu' cu nr necunoscutstraight face ce trebuie sa fac ca sa scap de el?

Răspuns Câştigător
| pengu a răspuns:

Cand te suna raspunde-i si fa un monolog asa incat sa-si dea seama ca esti nebuna...la mine a merslaughing))

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignora-l. happy

| Petronela a răspuns:

Schimba-ti numarul

| zacrazy a răspuns:

Plangere la Politie.

| Alex_7297 a răspuns:

Să afli unde stă, şi să-l potoleşti. Cea mai bună modalitate!

| neynya_4078 a răspuns:

Schimba-ti numarul happy

| quintron a răspuns:

Ai 2 variante
1. faci reclamatie la politie
2.schimbi nr

| lolo23 a răspuns:

Ii raspunzi si il injuri laughing

| m77 a răspuns:

Nu cred ca poti face sa nu primesti apelurile lui. am patit si eu la fel. primeam si apeluri (mai mult bipuri...) dar si sms-uri. nu am vrut sa intru intr-o polemica, dar nu puteam nici continua asa. si i-am trimis niste sms-uri "dragute" de pe internet (eu am folosit www.moove.ro), fara sa fac legatura cu nr meu de tel. pana la urma a incetat. bafta

| Bianca206 a răspuns:

Exista mai multe posibilitati. Poti sa te duci la orange/vodaf/cosmote sa aflii cine e ( dar iti trebuie un motiv bine intemeiat ). O alta varianta ar fi sa iti dai telefonul pe silent, sau sa-l inchizi un timp. Inca una : exista un numar la care suni, iar oricine incearca sa te suna ii spune ca esti ocupata. E ca si cum ti-ar bloca telefonul, sa nu mai poti fi apelata. Numarul e *61*0729+05#, iar pentru. "deblocare" suni la ##002#. Sper ca ti-am fost de folos. Bbye happy

| NUUSTIU a răspuns:

Incearca sa il adugi in lista de refuzare. Dai la jurnal ->apeluri manager apeluri->lista refuzare. Si prin acest mod in momentul in care el te va suna pe telefonul tau nu va aparea si lui o sa ii apara utilizator ocupat.Succes!

| LOVEsick a răspuns:

Same problem here. Raspunde si lasa-l sa vobeasca singur pana nu mai are credit/minute. pana se plictiseste.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O sa renunte singur si sigur daca ii primesti apelul si nu spui nimic, poti sa nici nu asculti ce spune. Ar fi prea prost sa continue, vorbind la pereti si cheltuindu-si creditul. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il poti lasa sa vorbeasca singur
ps:posibil sa primesti si cateva min de le apelurile prim

| Oanny a răspuns:

Ceea am facut si eu:cand te suna raspunzi si il pui pe mute sa vorbeasca singur.Raspunde-i de cate ori te suna si pana la urma se plictisestebig grin

| adriangabor92 a răspuns:

Schimbati nr de telefon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca telefonul tau are functia de blocare a apelurilor cu numar necunoscut.activeaz-o.eu asa am facut si cand ma suna cineva cu necunoscut imi apare doar ca m-a sunat dar nu lasa sa sune.