| emoboy a întrebat:

Bass-ul poate strica boxele? Daca le dau sa aud mai mult bass.

Răspuns Câştigător
| stmsorinik a răspuns:

Depinde cum sunt boxele tale, daca sunt mici nu baga! daca sunt mari si rezistente ( asta numai tu stii ) Da, baga! Ale mele sunt cat un caiet A4 ( ca inaltime ) si cat un caiet A5 ( ca latime ) suporta bass-ul, eu oricum le dau foarte tare... Si sunt firma : PHILIPS ( Nu te baza pe ce spun cei de aici... intreaba pe cineva care, chiar stie.

Funda... daca vrei

4 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Uneori da.In functie de boxe. Uita-te sa vezi de cat sunt ca putere si dupa cauta pe net niste indicatii despre acest lucru.Ale mele suporta dar las si volumul si bass-ul la maxim (le-am facut diverse probe cu melodii de pe youtube di nacelea bass extreme, bass tester, etc)

Bafta!

| mat31new a răspuns:

Depinde ce boxe ai. daca ai boxe fara subwoofer atunci o sa le strici si daca nu dai basul tare ci doar volumul. daca ai boxe cu subwoofer poti sa amplifici basul pentru ca subwoofer-ul preia sarcina de bass.

| AstonMartin a răspuns:

Bassul inseamna o vibrare mai mare a boxelor, adica ele au o toleranta la distorsiuni, daca le soliciti peste ce pot ele vor crapa, eu am patit-o cu un swb. noroc ca era in garantie si mi-au schimbat difuzorul. Sper ca te-am lamurit. NU forta boxele daca tii la ele.