Nu am vrut sa postez pe acest site dar ma simt obligat vazand cati isi dau cu parerea dar ei de fapt neavand nici un habar.Bateria la HOX nu e Li-ion ci Li-Pol dar nu e mare diferenta intre cele doua.NU,bateria NU trebuie formatata.Doar bateriile NiMH trebuie formatate.Si eu detin un HOX, si cum bateria nu se poate schimba(de fapt se poate dar e destul de complicat)trebuie sa stim cum sa ne incarcam corect telefonul.Bateria nu trebuie lasata sa se descarce de tot...cand mai ai 20-30% pune-l la incarcat.Pe xda sunt multe topicuri de acest gen.Te sfatuiesc sa incerci acest site pentru a afla totul despre HTC One X.Toate cele bune.
Nu stiu sigur, cica astea mai noi sunt gata formatate. dar eu pe al meu l-am formatat de 2-3 ori, cu totate ca era ff nou. nu strica sa formatezi
Dupa parerea mea, telefonul tau trebuie sa fie formatat deoarece te tine mult o data.Dar dupa inca doua incarcari, bateria te tine o zi.Asculta-ma pentru ca am fost in aceeasi situatie ca tine cu acelasi telefon! MA ajuti cu o funa?
anonim_4396 întreabă:
Smackdown întreabă: