Battlefield 3 as alege. Grafica superioara, ai tankuri, avioane, elicoptere. Si nu treabuie neaparat sa te ascunzi sau sa pandesti deoarece sunt mape care sunt si mici.
Depinde de stilul tau. la battlefield trebuie sa iti faci tactica si trebuie mai mult sa pandesti si sa te ascunzi. la mw3 e mai mult rush si joc spontan.
Castigatori:
-Grafica - personal spun mw3, nu ma judecati
-Sunet- Bf2
- Campanie - Clar mw3
-Online, multiplayer-bf2; dar mw3 mi se pare mai bun din cauza specs ops(implica strategie; tactica si multa incredere)-deci Mw3=Bf2
-realism- bf2
Deci- MW3=bf3
MW3 :X De ce?
1.BF3 n-are story
2.BF3 nu are multiplayeru' prea fun.Parca il are sec ( parerea mea)
3. Faci level.In BF3 NU faci level.
4.Modern Warfare are un story care continua din CoD 4.BF3 nu are nicio continuare.
5.BF3 bate MW3 la grafica, dar nu la gameplay. Daca ai acolo cateva vehicles esti boss nu?
Concluzie : MW3
Am ambele jocuri. La MW3 e un haos total in retea si nu imi mai place. La BF3 ai mai multe arme, ai clase specializate, hartile sunt mari, etc. De exemplu....in MW3 dai cu un cutit de la un metru de inamic si el moare, iar in BF3 vezi clar cum se intampla. Personal, as zice ca BF3 e superior fata de MW3.
Din punctul meu de vedere Modern Warfare 3 pentru ca implica si tactica si reflexe, + ca faci level... in Battlefield nu faci level
eutunoilafilm întreabă: