Intrebarea asta [idioata] e pentru amuzament sau ce? e baiat lol . chiar daca se machiaza ca o fata [ii sta prea bine, desi nici nemachiat nu ii sta rau.mai degraba i'ar fi mai bine pentru el nemachiat ptc noua (fanilor) ne place pentru adev lor valoare, pentru talentul lor, pentru ca nu s'au dat batuti deoarece aveau de ce ptc. lumea ii crede gay desi nu sunt, ptc. Bill a fost operat pe corzile vocale ca avea un chist si nu a putut canta si vb ~10 zile,, dar nu s'au lasat de cantat si au trecut peste aceste problema iar acum au un succes pe tot globul.de'aia ar trebui sa nu se mai machieze, ca sa nu'i mai comenteze toti fraierii numai dupa stil si imagine, dar care n'au auzit vreo melodie de'a lor. oricum mai bine putini fani dar adevarati decat multi fani dar falsi.mai pe inteles noua ne plac pentru ce sunt si ne vor placea indiferent de cum isi vor schimba freza si hainele.] am spus doar 10% din ce aveam de zis dar daca va intereseaza cautati pe net mai multe informatii si nu va luati dupa tot ce spun toti incultii ''inteligentii''. tnx si sorry pentru cat am scris..Peace!
:)) nu e fata... dar ii place parul lung si unghiile si astea... mai nou desingnerul lui vrea sa il faca sa poarte o rochita mini, iar bill nu are nici o problema cu asta. uitate aici
http://www.google.ro/......tp?/images --- el este...:|:|
Sa va lamuresc pe toti Bill Kaulitz nu e fata, am fost la multe concerte si are voce foarte frumoasa si bineinteles ca e baiat.cum ai putut sa spui asa ceva despre Bill, este foarte dragut si am chiar si autograful lui. parintii mei sunt bogati si mi-au permis sa ma intalnesc cu Bill. Are trasaturi suta la suta baiat.