Nu este am scris cu el citeste fb azi l-am cumparat eu vb de bios
BIOS-ul NU citește DVD de niciun fel. Reformulează.
Oricum, update de BIOS se face ușor; te duci pe pagina producătorului plăcii de bază și descarci de acolo ultima versiune de BIOS și o scrii (fiecare producător are tehnica proprie. Ai descrieri și instrucțiuni acolo).
Nu stiu, biosul e in franceza, biosul arata ca o baterie, pc ul e vechi din 2003, are rami ddr1 semn ca e vechi,dvd rw e ata, na eu il tin pentru net, am dat enter pe cd rom ca asta apare cd rom, stik usb, discheta atat ca varainte de boot dau pe cd rom el intra in windowsul vechi smecherul bine nu prea sa reinstalez sa vad daca merge mai ma pomenesc ca nu voi putea sa inslez windows ce ma fac sti cum e cu xp nu sti cand te lasa
BIOS-ul e un circuit integrat PROM (sau EPROM, sau EEPROM) NU poate să arate ca o baterie. Probabil aia chiar e bateria PENTRU BIOS, nu integratul!
Vezi ce versiune e (scrie la boot-are) și vezi pe saitul producătorului care e ultima versiune.
Știu sigur că există două sisteme diferite de CD-uri boot-abile, probabil al tău nu e compatibil cu ce știe placa de bază acum.
Andrei1124 întreabă: