Eu daca as fi in locul tau mi-as lua ori HTC ori iphone. Sa iti explic:
iPhone-ul trebuie "jalibreak-at"(crack-uit, modat sau cum vrei tu sa ii zici) ca sa poti sa instalezi aplicatii pe el, cea ce te face sa pierzi garantia.
Htc(un model cu android, bineinteles) nu trebuie modat ca sa poti instala aplicatii pe el, sistemul de operare nu este asa de "inchis".
Daca ar fi sa aleg acum un telefon, as alege ori HTC ori Samsung(tot cu android bineinteles).
Blackberry nici intr-un caz.
//silviusilviu18 & TzP nu vorbiti daca sunteti total pe dinafara.
Pai dupa mine ar arata cam asa: BlackBerry>iphone>HTC, insa intre iphone si blackberryas pune un sgs2
Samsung galaxy s2 e mai bun decat ambele iPhoane' (4, 4s)
Mie insa cel mai mult imi place HTC Desire Z (oricat de buna ar fi o tastatura virtuala nu se compara cu una fizica)
Iphone nu se merita de loc si chiar mi se pare un ***, se zice ca e cel mai bun ca e de la Apple care e o firma cacacioasa, nu lua iphone, BlackBerry si HTC mi se par amandoua destul de ok
The best este iphone.Are tot felul de aplicatii dar costa cel mai mult.Blackberry este pentru persoanele care lucreaza cu telefonul.Htc e cel mai naspa din astea.
Strangeti bani pentru iphone 4s http://www.yoda.ro/......ocale.html daca ai macar 400$ esti boss ca la 400 iti iei unu 64GB