| FriendsForever a întrebat:

Bleckberry sau IPhone?
Nu ma pot hotarisad. Ma puteti ajuta, va rog.puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| bilu a răspuns:

Eu as opta pentru iPhone 4 insa are si acesta problemele sale. Cate odata (nu foarte des) isi pierde semnalul. Bateria te tine maxim 2 zile si asta daca nu vorbesti foarte mult pe el. Blackberry este un telefon bun, bateria tine mai mult decat la iPhone, insa este mai mult un telefon de business, pentru e-mailuri, browsing, Blackberry messenger. Si nu il poti personaliza la fel ca pe iPhone(mai ales unul cu jailbrake) si nu vei gasi niciodata la fel de multe aplicatii/jocuri si la fel de faine. iPhone-ul este cam cel mai tare telefon al momentului (spun "cam cel mai tare" deoarece au aparut si altele mai recent gen HTC Sensation sau Samsung Galaxy S 2) si poti face foarte multe lucruri cu el. Rivalul iPhone-ului din gama Blackberry ar fi 9800 Torch-ul, insa eu tot tind spre iPhone 4. In afara de mica problema a semnalului si autonomia bateriei, nu am nimic de reprosat. Mai ales ca peste cateva luni va primi si update-ul la iOS 5 care il va face si mai tare decat este acum. Daca iti permiti te-as sfatui sa iti iei un iPhone. Succeswinking

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IPhone

| DiiXdii a răspuns:

IPhone...si Bleckberry e misto dar IPhone 4 mai tare! crede-ma!

| MistiqueAngeL a răspuns:

IPhone. Dar sa fie original. Si bleckberry e bun dar eu as opta pe Iphone.

| Catherine a răspuns:

IPhonehappy

| anonymousexpert a răspuns:

Daca compari capetele de serie la fiecare as spune IPhone.

| strunfa a răspuns:

Iubesc Blackberry, e cel mai tare telefon. Acum depinde ce model doresti. Eu as alege Blackberry!

| SpeciMen a răspuns:

Iphone. e mai bun happy

| FizzyIzzy a răspuns:

Depinde ce iti trebuie. Mie imi place personal mai mult Iphoneul. Cauta pe google sau pe wikipedia despre fiecare telefon si apoi trage concluzia. Ce iti trebuie, cat costa, cat de performant este etc.

| ΔH a răspuns:

Sincer urasc iPhone, insa dintre BB si iPhone, as alege iPhone-ul.
BB-ul e prea bussiness.

| Lily_7133 a răspuns:

Nu te sfatui sa alefgi iPhone pentru ca are multe probleme.cin vorbesti(semnal) si pete galbene pe ecran, asa se zice. daca vei alege iPhone sa fii tare atent cu el, ca am citit ca are cea mai mare probabilitate de a se strica, din neatentia utilizatorilor, dar BlackBerry se pune pe ultimul loc, ce e ft binebig grin.si multe alte probleme...dar totusi toate defectiunile care le are imi place foarte mult!

| Kida_5364 a răspuns:

Bleckberry e mai mult pentru Mesaje, Mess sau net Nuj acum de care iti place mai mult IPhone E cel cu tacchscreen si trebuie sa il prostejez mult deoarece se zagarie foarte repede adica mai ales daca nu il ai cu folie protectoare depinde ce vrei e alegerea ta:X

| ddora a răspuns:

IPhone normal! nu cred ca e greu de luat decizia astabig grin

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Eu as alege IPHONE

| Manowar a răspuns:

Ar fii interesant si iphone dar imi place mai mult noul BlackBerry(touch& tastatura qwerty) torch