| megasmecher a întrebat:

Blue screen este atunci cand ti se face desktopul albastru, dispar iconilete de pe dextop si din bara si reapar?

8 răspunsuri:
| Adaptor1 a răspuns:

Da, dar iconitele in mod normal apar dupa un timp nu instant

| Cosminovici18 a răspuns:

Blue screen este o eroare din windows si arata cam asa: http://www.vistawallpapers.ro/......0x1024.jpg

| Jipa95 a răspuns:

Blue screen ( mai pe scurt BSoD ) este un mesaj de eroare afișat de diferite sisteme de operare, mai ales în Microsoft Windows, la întâlnirea unei erori de sistem critice. Ecranele Albastre pot fi cauzate și de drivere incompetent programate, memorie defectă, un registru corupt sau niște DLL-uri incompatibile. Ecranele Albastre au fost prezente încă din cele mai vechi versiuni de Windows. Ca sa reapara iconitele, trebuie restart pc-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Aia e numai o eroare.pentru a scapa de aceasta problema poti scana si curata sistemul de erori cu mai multe programele.Eu folosesc advanced systemcare. Vezi ca ti- a dat miTzuliK93 un link cu blue screen.

| buzucan a răspuns:

Eroarea aia cred ca este din cauza explorer-ului. ti se restarteaza...

| megasmecher explică:

Se pare ca eu nu am blue screen, numa ca mie mi se face tot ecranul albastru, dispare tat dp desktop si iconitele din bara si in 10 secunde sunt la loc toate