| Alinutcelcurios a întrebat:

BN cumva în win95 aveai internet Explorer? Sau în win98/XP mă contrazic cu cineva

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

IE a aparut o data cu Windows 95 in 1985. Pana atunci s-a lucrat cu MSDOS. Era un sistem de operare rudimentar. Ca sa vezi ceva pe el trebuia sa ai Norton Commander si cu greu se intra pe net. Net-ul era scump si trebuia sa astepti o jumatate de ora ca sa downloadezi 1, 4 MB. Aia costa cam echivalentul a 50-100 lei din ziua de astazi. Primul computer pe care am lucrat era Felix 256, romanesc, si n-avea HDD. Avea 256 KB de RAM si programele erau pe discheta de 8 toli (20 cm). Cel mai cunoscut joc (singurul pe care-l aveam) era Tetris (Tetris - în rusă: Тетрис este un joc video creat de Alexei Pajitnov în iunie 1984. ). Sistemul de operare era intr-un chip si se numea SIRIS. HDD-urile au ajuns mai tarziu si primul meu HDD avea 40 MB. Memoria RAM la acel computer (se zicea catre el 386 dar cel era denumit oficial 80386) era de maxim 1 MB. Erau 4 placute de 256 KB. Am o gramada de aventuri din acea perioada.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Bula
| Bula a răspuns:

Daca imi aduc bine aminte, IE a aparut deja la Win 3.1.

| mihai69 a răspuns:

Internet Explorer e de pe vremea lui Windows 3.1.

| NLS a răspuns:

Internet explorer a aparut in 1994 si a fost inclus in Windows 95, mai exact in pachetul Microsoft Plus! pentru acesta.

Insa majoritatea covarsitoare la acea vreme (prin '96-98), folosea Netscape Communicator.

| ReddY25 a răspuns:

Da,Explorer

Întrebări similare