| Lightdark a întrebat:

Cti ani mai poți utiliza aplic in android 10? Dar în android 5.0? Și iOS 12 iPhone 5S? Întreb fiindcă fac un document și trebuie puse cap la cap toate astea, apropo in android 4.0/4.4 ce mai poți să utilizezi? A și peste câți ani nu va mai fi acceptat android 10/11/13?

Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Google nu a pus pe butuci Android 5. Dar trebuie sa intelegi ca nu e o problema de software, e o problema ca hardware-ul lor nu mai permite aplicatii suficiente (lipsa de spatiu, prea lente, etc.). Deci la un moment dat telefoanele nu mai functioneaza, e inevitabil. Iar Whatsapp are propriile sale decizii cu privire la ce telefoane mai sunt permise.

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

5S e expirat de mult, Apple nu mai are in App Store aplicatii pentru el. Dar eu am un mobil cu Android 8 (nu-l prea folosesc), care functioneaza in continuare si descarca aplicatii aduse la zi de pe Google Play.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Practic, te plictisesti de el inainte ca Google sa inceteze suportul Google Play pentru el.

| Lightdark explică (pentru doctorandus):

Ok ok dar eu am întrebat pentru 5.0 nu pentru 8

Vreau sa știu dacă un telefon poate dura peste 10 ani de aia întreb

| doctorandus a răspuns (pentru Lightdark):

Telefoanele cu Android 5 nu mai corespund drept viteza a procesorului, spatiu pentru stocare de fisiere si memorie RAM, dar tehnic nu au fost scoase din uz. Deci da, daca nu mai poti face ceva cu el e din pricina limitarilor hardware si nu ca nu mai vrea Google. https://arstechnica.com/......ext-month/

WTF men ce spun eu și ce înțelegi tu eu am android 13 întrebare era pentru 5.0 sa știu dacă i sa încheiat suportul pentru ca android 4.4 nu mai are YT din câte am înțeles și urmează să rămână fără WhatsApp in toamna eu vreau sa știu dacă asta se va întâmpla și cu cele cu 5.0 in sus adică peste 10 ani asta se va întâmpla și cu android 13?

A! Ok ms mult

Seara frumoasa numai bine

Incepand cu 24 octombrie anul asta, Whatsapp va permite doar Android 5 sau mai mare. https://faq.whatsapp.com/2366980643469578/?cms_platform=android

Iar faptul ca Android 5 va ramane permis, nu inseamna ca va putea fi folosit practic, mai sunt si alte conditii.

A ok deci în caz pot sa stau liniștit daca am 13?

Google nu a pus pe butuci Android 5. Dar trebuie sa intelegi ca nu e o problema de software, e o problema ca hardware-ul lor nu mai permite aplicatii suficiente (lipsa de spatiu, prea lente, etc.). Deci la un moment dat telefoanele nu mai functioneaza, e inevitabil. Iar Whatsapp are propriile sale decizii cu privire la ce telefoane mai sunt permise.