| Ruma2500 a întrebat:

Bun deci, de la un timp nu stiu ce are tastatura de la laptop dar am patit sa ridic pur si simplu` degetu` cu tot cu tasta ( deseori doar cu tasta w), si m-am gandit sa imi iau o tastatura de pc, relativ ieftina dar si buna si m-am gandit sa imi cumpar tastatura Redragon Aryaman, are switchu` rosu chiar daca nu prea stiu ce inseamna, si ma gandeam ca ma puteti ajuta voi daca ar trebui sau nu sa o cumpar. (Pret : 270 lei) hmmm a da si salut

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pai in functie de ce laptop ai ar putea sa te coste o tastatura noua cu tot cu montaj mai ieftin de 270 de lei. eu zic ca nu merita 270 de lei pe o tastatura exterioara laptopului, daca vrei poti pune la laptop (prin cablu usb conectezi) orice tastatura de PC chiar si una de 15 lei.

| NonZarek a răspuns:

Dacă zici ca ți se lipește tasta respectiva de deget, e clara treaba laughing))), dee la cum ai folosit mult timp laptop ul, el fiind si mai vechi, se uzează, și acolo lipiciul acela special dispare, astfel numai sta bine tasta pe locașul ei, sau încuietoarea, ca e un sistem de închidere și prindere a tastei e stricat, sau rupt, ce poți sa faci e:
Sa cumperi o alta tasta
Sa duci la un service sa se uite ei și sa vadă dacă au tasta respectiva și sa îți pună înapoi.
Sau cumperi o tastatura pentru PC cu cablu usb și aia e, eu asa folosesc, ca la mine nu merge shift ul dar am I tastatura ieftina de pc care își face treaba.

| LuluOneMillion a răspuns:

Poti sa iei si una la 50 de lei de pc, tot o sa te tina mult si bine cat timp nu dai tu in ea.