Mai fetito dupa ce leai mutat in D te duci in C si le stergi dupa te duci in COSUL DE GUNOI si le stergi si de acolo
Programele nu se pot muta in d doar fisierele gen muzica, filme, poze etc eu recomand o reinstalare de windows si steergerea partitei C
Serios? asa simplu?
Pai depinde de ce fisiere vrei sa muti. Dar in principiu asa se procedeaza.
De ce ai bagat in C? Puteai sa bagi in D de la inceput.
Nu eu le-am bagat. dar mersi.
Cu placere. Sa nu eziti sa ma intrebi daca mai e ceva de genul, desi... ar trebui sa bagi in D, in caz ca reinstalezi Windowsul sa nu formatezi si partitia D, decat C ul, pe care ai instalat Windowsul.
Am incercat, dar vad ca nu merge, ramane tot plin C
Dar ce interci tu sa muti? Ce fel de fisiere? Poze, filme, instalari de programe sau ce...
Programe as vrea.
Daca doar ii da copy-paste, ii raman in C.Asa umpli si C-ul si D-ul.
Ah. Programele nu merg asa. Ai putea insa sa le dezinstalezi si sa le instalezi iar in partitia care doresti. Asta daca mai ai instalarea.
Hm. Mda am omis asta.
Incearca CUT AND PASTE.
Cu toate ca programele tot nu prea merg asa.
Cu plăcere!
Ma completezi :*
Clar!
Nu te las sa ai iar ultimul cuvant
Prea târziu
Damn
S-o crezi tu!
Bine, ai castigat si acum
Ce ușor cedezi!
Te joci cu focul
Pentru că sunt apa )
Pentru ca poti
Pentru că vreau!
Cine ti-a cadonat PC? khe, khe, oricum.
Cum muti orice fisier! Daca vrei sa muti mai mult si nu reusesti sa le insemni cu mouse-ul, tine apasat pe L. CTRL si apasa o data cu mouse-ul pe fiecare dupa care le muti, apropo, cand muti ceva de pe un disc pe altul, se copie fisierele, asa ca trebuie sa le stergi din discul C dupa ce le-ai dat in D, nu mai stiu cu ce sa te pot ajuta, ca nici nu ai ce ajuta un om ce intreaba cu 4 luni in urma.
Lavinia_Cristina_ întreabă: