| LeonardoDiCapra a întrebat:

Buna!
1.Am cumparat o tableta ALLDRO 2 SPEED + HD, si in manualul de utilizare scrie ca are bluetooth,dar cand caut in ea, nu are! Am cautat peste tot! Meniu,setari,aplicatii, si toate folderele, dar nimic!
Unde il pot gasi?

2.Plus ca, camera foto din spate[cea principala] are 2 MP, si totusi se vede foarte intunecat,iar daca dau un plus la luminozitate, nu se mai face contrast.Ce are? Mentionez ca, camera secundara, cea din fata, merge perfect!

Deci? 1 si 2? laughing

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu este normal! dar cum se minte in ziua de azi mult...
VGA este de 0, 3 MP.Mi-e greu să cred că o cameră web integrată pentru laptop/tableta ar înregistra în 2 MP, care este mai mare decât 720p High Definition. 2 MP trebuie să fie rezoluția instantanee. Cred eu ca la lumina zilei iti dai seama cel mai bine cum sta treaba cu 2MP. Faci o poza afara cu ambele camere si apoi le compari.

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

1. Cartea tehnica este pentru mai multe modele.Si daca cumparai ALLDRO 3 tot cartea asta tehnica o primeai. Modelul tau nu are bluetooth.
2.Camera web, asta e performanta ei, mai mult nu se poate.

| LeonardoDiCapra explică (pentru neluL):

Dar este de 2 MP! iar in fata e VGA. si in fata merge mai bine ca cea din spate.E normal?

| neluL a răspuns (pentru LeonardoDiCapra):

Nu este normal! dar cum se minte in ziua de azi mult...
VGA este de 0, 3 MP.Mi-e greu să cred că o cameră web integrată pentru laptop/tableta ar înregistra în 2 MP, care este mai mare decât 720p High Definition. 2 MP trebuie să fie rezoluția instantanee. Cred eu ca la lumina zilei iti dai seama cel mai bine cum sta treaba cu 2MP. Faci o poza afara cu ambele camere si apoi le compari.