anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1)De o bucata de vreme imi merge google greu.[ Folosesc google chrome ]
Adica. daca dau un search pe google imi apare lista aia si cand dau click se miscaa fooaartee greu :|, pana acum nu avea nimic:(. Am incercat si pe internet explorer dar acelasi rezultat.
Acum vreo saptamana cand deschideam pc-ul imi aparea o chestie pe fond albastru si scria ceva de "d"[ inainte de a aparea "welcome" ] dar ma rog am dat o data enter ca sa anulez chestia aia si acum nu mai apare. dar de cand nu mai apare se misca greu internetul si nu stiu ce sa ii fac. Help :o3!

2) Imi apare un scut galben cu un semn al exclamarii jos acolo langa ceas.prima data imi aparea ceva cu rosu am cautat pe google si ma rog am umblat eu pe acolo si nu mai apare dar acum apare aia[galbena] :|.
Inainte nu imi aparea NIMIC dar.am instalat un program cv cu "malware" sau cv de genu si am sters un virus de ala de pe mess :|. Am sters cu ala.si de atunci imi apare si aia jos ...cred ca am sters virusul. dar se mai blocheaza mouseul cate o data :| asa se intampla si cand aveam virusul. mi se bloca mouseul si se trimiteau AUTOMAT mass-uri la toata lista " omg lol http://i2.tinyphotohd.com/g.php? 5u9c1&res=Picture38.JPG".

Si.credeti ca are legatura cu problema cu internetul?
P. S.: nu prea le am cu chestiile astea 8-|. Amestecata treaba...

Cine ma ajuta ii dau fundita!

2 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! Goleşte istoricul.Ori e plin şi de aceea merge greu, ori ai viteza mică la net, ori ai un virus.

| FyzFyre a răspuns:

Malware?:o phai malware este un fel de virus straight face