Bănuiesc că nu-ţi mai recunoaşte modem-ul wireless, la reinstalare s-au "pierdut" driverele acestuia.
Totuşi, CD-ul de la modem ar TREBUI să meargă - doar, eventual, dacă nu merge nici un cd/dvd şi atunci ai "pierdut" şi driverul de la DVD-rom.
Verifică şi încearcă dacă îţi merg alte cd-uri sau dvd-uri, ca să şti dacă e problema din dvd-rom sau nu...
În privinţa modemului, depinde ce modem ai ( tip/denumire/serie/număr ) şi ce Windows ai - se poate căuta driverul corespunzător pe net, îl downloadezi şi-l instalezi.
Modemul mi-a mers dar am observat ca de cand am instalat windows`ul numai merg boxele din laptop si nu se aude nimic. cred ca e din vina windows`ul ca inainte mergeau mersi oricum:*
Dacă nu merg boxele încearcă să conectezi boxe externe ( presupun că ai ieşire audio ) şi dacă acelea merg, atunci poate fi o problemă din setări...
Dacă nici boxele externe NU merg atunci Windows-ul nu mai recunoaşte placa de sunet ( ai sunet încorporat, on board ) şi trebuie să reinstalezi driverele pentru placa de bază.
De aceea, ÎNAINTE de a face reinstalare de Windows TREBUIE să te asiguri că ai toate driverele pe cd original sau să faci o copie după ele ( ori măcar să notezi tipul/denumirea/seria driverelor, ca să şti ce să cauţi pe net ).